Barbarez: Bolje jedan što želi već dva što moraju

Razočaran zbog poraza

Barbarez: Bolje jedan što želi već dva što moraju

E. Škorić

Jučerašnji poraz od Kipra mogao bi presuditi bosanskohercegovačkoj fudbalskoj reprezentaciji kada je u pitanju borba za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Ostat će neshvatljivo kako su Zmajevi od 2:0 stigli do 2:3. Imali smo sigurna tri boda u Nikoziji, a onda doživjeli jedan od težih poraza, pa je Mundijal sada miljama daleko.

Osim što je Mehmed Baždarević promašio formaciju, naši igrači djelovali su bezvoljno i tromo, nezainteresovano i slabo, a sve to je očigledno uočio i legendarni Sergej Barbarez.

Bivši kapiten našeg nacionalnog tima na Twitteru je prokomentarisao danas blamažu u Nikoziji. Jednom rečenicom. Kratko i jasno.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi