Reprezentacija BiH konačno napušta Kipar

Uz dosta problema

Reprezentacija BiH konačno napušta Kipar

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine konačno će napustiti Kipar.

Uz dosta problema reprezentativci BiH će konačno napustiti Nikoziju, te će krenuti put Gibraltara, gdje će u nedjelju igrati utakmicu 8. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Bh. tim je put Gibraltara trebao krenuti u 11 sati po lokalnom vremenu, ali je došlo do problema i avion se nije pojavio na pisti aerodroma u Nikoziji, te je put odložen.

Nakon četiri sata čekanja, problem je riješen. Bh. fudbaleri su su spremni za polazak u 15 sati po kiparskom vremenu i čeka ih dug put do Gibraltara. Let traje ukupno pet i po sati i naš nacionalni tim će na odredište stići u večernjim satima, odnosno oko 18 sati po lokalnom vremenu.

Iskreno se nadamo da ovo kašnjenje neće previše uticati na bh. fudbalere i da će naša selekcija konačno nekog i pobijediti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Utakmica Gibraltar - BiH igra se u nedjelju od 20:45.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi