Zmajevi i dalje na aerodromu u Nikoziji

Nepredviđeni problemi

Zmajevi i dalje na aerodromu u Nikoziji

E. Škorić

Bosanskohercegovačka fudbalska reprezentacija još nije napustila Kipar.

Izabranici Mehmeda Baždarevića poraženi su sinoć s 3:2 od Kipra u Nikoziji, a dan nakon teške i bolne noći također donosi nepredviđene situacije.

Bh. reprezentativci se suočavaju sa neočekivanim problemima na aerodromu i već dobar dio dana čekaju da napuste Nikoziju i zapute se prema Gibraltaru, gdje će igrati u nedjelju meč 8. kola kvalifikacija za SP u Rusiji.

Bh. tim je put Gibraltara trebao krenuti u 11 sati po lokalnom vremenu, ali je došlo do problema i avion se nije pojavio na pisti aerodroma u Nikoziji, te je put odložen. 

Iako se očekivalo da se reprezentativci BiH konačno zapute prema novoj destinaciji, reporter SportSport.ba portala javlja da su i dalje na aerodromu i da iz sata u sat nema konkretnih informacija o vremenu polaska. Nije poznato da li će ubrzo problemi biti otklonjeni i kada će Zmajevi napustiti Kipar.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Od osoblja aerodroma i kompanije koja je vlasnik prvobitnog čarter aviona dobijamo informacije koje se mijenjaju iz minute u minutu, ali se nadamo da će ishod današnje pustolovine Zmajeva ubrzo biti poznat.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi