Barbarez je ovih dana baš nostalgičan: Legendarni Mostarac se prisjetio i bh. reprezentacije

Izuzetno ponosan na taj dio karijere

Barbarez je ovih dana baš nostalgičan: Legendarni Mostarac se prisjetio i bh. reprezentacije

E. Čaušević

Sergej Barbarez je sigurno jedan od najomiljenijih igrača za navijače u Bosni i Hercegovini jer je uvijek davao maksimum u nacionalnom dresu.

Barbarez je za našu reprezentaciju debitovao još 1998. godine, te je upisao 47 nastupa i postigao je 17 golova. Legendarni Sergej je na ljeto 2008. godine odlučio da završi svoju karijeru što je bio kraj jedne ere.

Ovog 48-godišnjaka rijetko možemo vidjeti u javnosti u proteklih 12 godina, a tek se ponekad oglasi na društvenim mrežama.

Barbarez je ovih dana itekako aktivan na Instagramu i čini se da je nostalgija učinila svoje. Mostarac je objavio nekoliko fotografija dok je igrao za reprezentaciju naše zemlje, te je poručio da je bio ponosan što je bio dio te generacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Stare fotografije... Veoma sam ponosan što sam bio dio ovog vremena u reprezentaciji Bosne i Hercegovine", poručio je Barbarez koji je nakon toga dobio veliki broj komentara od bh. navijača.

Top Komentari

Rajvosa2019
Legenda
8 0
delalovic dursum
Legenda za sva vremena...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti