Barca i United su bili u priči, ali sada je Napoli krenuo po meksičku senzaciju
(Foto: EPA) Lozano je ove sezone upisao 27 nastupa za PSV u svim takmičenjima, postigao je 15 golova i upisao devet asistencija

Mijenja li Lozano sredinu ove zime?

Barca i United su bili u priči, ali sada je Napoli krenuo po meksičku senzaciju

Iako iz PSV-a poručuju da neće prodati svog sjajnog Meksikanca ove zime, sada stižu vijesti da je Napoli uputio ponudu za Hirvinga Lozana.

Lozano igra sjajno u dresu PSV-a od ljeta 2017. kada je i stigao u ovaj klub iz Pachuce, a minulog ljeta se u odličnom svjetlu pokazao i na Mundijalu u Rusiji.

Odmah su počele špekulacije da bi mogao preći u Barcelonu, a povezivao se i sa Manchester Unitedom.

Manchester United se i dalje dovodi u vezu sa potencijalnim transferom 23-godišnjeg krilnog fudbalera, ali je sada Napoli odlučio napraviti konkretan korak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Gazzetta dello Sport prenosi da je Napoli ponudio PSV-u 30 miliona eura i Amina Younesa za Hirvinga Lozana.

Iako se Younes nije naigrao u Napoliju, briljirao je u Ajaxu prije odlaska u Italiju, pa nema sumnje da će PSV dobro razmisliti o ovoj ponudi. Sada ostaje da se vidi da li će pomenuta ponuda biti dovoljna da Lozano karijeru nastavi u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi