Barca u tajnosti pokušava dovesti Insignea?

Lukav potez

Barca u tajnosti pokušava dovesti Insignea?

Endin Čaušević

Barcelona je jučer potvrdila da je Ousmane Dembele novi igrač ovog kluba, no jasno je da za Katalonce ljetni prelazni rok još uvijek nije završen.

Nakon odlaska Neymara postalo je jasno da Barca mora dovesti adekvatnu zamjenu. Prva želja Katalonaca je Philippe Coutinho, ali Liverpool ne želi da čuje za ponude Barce jer Jurgen Klopp ne želi prodati svog najboljeg igrača. Iako je Dembele stigao na Nou Camp očekuje se da Barca dovede još jedno pojačanje.

Katalonski klub još uvijek nije odustao od Coutinha i do zadnjeg trenutka pokušat će nagovoriti Liverpool da prihvati ponudu. Ipak, španski mediji prenijeli su danas da Barca u tajnosti pokušava da dovede zvijezdu Napolija Lorenza Insignea.

Navodno, čelnici Barce žele na lukav način pokušati dovesti Insignea, te su već poslali ponudu Napoliju za ovog igrača. Katalonci su spremni da plate 100 miliona eura što je sigurno veoma primamljiva ponuda za Napoli. Međutim, teško je očekivati da će se italijanski klub odreći ovog igrača u samom finišu prelaznog roka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti