Niko ne može da vjeruje da ovaj čovjek nosi dres Barcelone, nakon večeras spasa mu nema!

Dvije nestvarne greške

Niko ne može da vjeruje da ovaj čovjek nosi dres Barcelone, nakon večeras spasa mu nema!

Endin Čaušević

Barcelona igra na gostovanju kod belgijskog Antwerpa meč posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka i nalazi se pred još jednim teškim udarcem.

Xavi je odlučio da izvede na teren iskombinovani tim, no jasno je da i pored toga Katalonci imaju ulogu favorita.

Međutim, meč za Barcu nije mogao gore početi jer je Antwerp već u drugoj minuti poveo sa 1:0. Pena i Oriol Romeu prave veliku grešku koju koristi Vermeeren i pogađa za vodstvo domaćih što možete POGLEDATI OVDJE.

Barcelona je uspjela da se vrati u igru u 35. minuti nakon što je rezultat na 1:1 poravnao Ferran Torres.

No, početkom drugog poluvremena novi šamar za Katalonce, te pokazatelj da Barcelona odavno nije dovela lošijeg igrača u svoj tim.

U 56. minuti veliku grešku ponovo pravi večeras "izgubljeni" Romeu što domaći koriste i dolaze do prednost od 2:1, a mrežu Barce zatresao je ovaj put Janssen.

Novu grešku Romeua i drugi gol Antwerpa pogledajte na OVOM LINKU.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Romeu je ljetos stigao u Barcelonu iz Girone za 3.5 miliona eura, ali se pokazao kao potpuni promašaj što je večerašnja utamica najbolje pokazala.

Samo četiri minute kasnije Xavi je izveo Romeua iz igre u pokušaju da Barcelona izbjegne poraz u Belgiji i nastavak loše serije nakon poraza od Girone za vikend koji je bio itekako težak udarac.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frki82
I šta je on kriv ovdje kod prvog gola,da mi neko objasni?Ukopo ga Penja,dao mu netačan pas,jedva čovjek uopšte došao do lopte.A da je loš,loš je...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi