Da li se smijati ili plakati? Zbog bizarnog razloga skinut retrovizor sa Barcinog autobusa

Igračima je smetao?!

Da li se smijati ili plakati? Zbog bizarnog razloga skinut retrovizor sa Barcinog autobusa

Edmir Škorić

Barcelona će večeras ugostiti Benficu u vjerovatno po njih odlučujućoj utakmici ove sezone.

Katalonci su u teškoj situaciji dva kola prije kraja grupne faze. Istina, drže to drugo mjesto sa šest bodova, Benfica je treća sa dva boda manje, ali tim iz Lisabona je nedavno nadigrao Barcelonu, koja ne blista ni po dolasku Xavija, tako da opravdano postoji razlog za brigu na Camp Nouu.

Lisabonci u Barcelonu dolaze da pokušaju pobjedom dokrajčiti planove Katalonaca, dok se navijači španskog tima uzdaju u Xavija, koji je debitovao pobjedom nad Celtom (1:0) u La Ligi.

Sve u svemu, paklen meč nas čeka, Barcelona će imati težak izazov, ali ne smije da izgubi ako želi da igra nokaut fazu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U međuvremenu su igrači poslije odrađenog treninga danas zajednički smješteni u hotel u blizini stadiona, a kamere su zabilježile jednu bizarnu situaciju. Naime, skinut je retrovizor sa autobusa, pošto su igrači glavama udarali u njega prilikom izlaska iz autobusa.

"Ionako nema ništa u njihovim glavama", komentari su nekih navijača Barcelone, koji vjeruju da će ekipa najzad početi da igra i da poprima obrise onog kulta i nogometne filozofije koja krasi Barcu odavno, a koja nedostaje već nekoliko sezona...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
ahhahaha pa ovima treba odati pocast stvarno.Citav ih svijet zayebaje i smije im se
2 4
user1606950187
sta vi prenosite
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti