Barcelona dovodi spektakularno pojačanje, ali pod jednim uslovom
FOTO: EPA

Uzbudljiv finiš ljeta

Barcelona dovodi spektakularno pojačanje, ali pod jednim uslovom

Haris Zilić

Bombastična vijest stiže iz Španije.

Katalonski list "Sport" najavio je novo spektakularno pojačanje Barcelone.

Navodno tim sa Nou Campa ima već usmeni dogovor sa Brenardom Silvom koji bi do kraja ljeta trebao pojačati redove Barcelone, ali za to treba ispuniti jedan uslov.

Naime, Silva bi došao u slučaju da Frenkie De Jong napusti Nou Camp.

Nizozemcu se ne de iz Barcelone, a klub ga želi hitno prodati.

Navodno će u Barceloni pristati i na manju cifru prodaje samo da se oslobodi teren za Silvu s kojim je sve usmeno dogovoreno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je očigledno ovo ljeto napravila sjajan tim, a ono što raduje bh. javnost je činjenica da bi i MIralem Pjanić ovo ljeto mogao dobiti veću minutažu u redovima katalonskog tima jer je i sam trener legendarni Xavi zadovoljan Pjanićevim izdanjima.

Morat ćemo ipak sačekati kraja augusta da vidimo kako će u konačnici izgledati roster Barcelone u novoj sezoni.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
UEFA je smiješna! Bordeaux izbacuju iz druge francuske lige u treću zbog 40 mil. dugova! Al pazi sad ovo, Barcelona im još nije isplatila 9 miliona za Malcolma, pa ko je ovdje lud??
10 0
Jasminn
Ima tu malo i do vrijednosti kluba, do imovinskog kartona, i slicnih stvati sto djeca poput mog rodjaka od 11 godina ne razumiju. Al hajde ovako Mbbape sutra da duguje 100 miliona vratit ce ih jer ce toliko zaraditi samo od ugovora sa PSGom za 2 godine. A recimo ja? Ja dignem kredit od 100.000 maraka pa se patim 20 godina da ga vratim. Pogledajte koliko je Barselona godinu prije korone imala prihoda, samo su je rashodi unistili koje je Laporta prepolio. Te zadnje godine prije korone trosili du oko 600 miliona samo na plate igraca i opet bili u plusu. Samo ih je korona unistila. Toliki su im veliki prihodi. Takav klub lako digne kredit, lako proda prenose utakmica, ime stadiona i ostalo i vrati pola duga. To su i uradili. Kome ce Birdo prodati prava na prenos utakmica? I jos bolje pitanje za koliko para?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi