Pritisni peticu i započni igricu: Barcelona razbila Betis

Sjajna partija i nova pobjeda

Pritisni peticu i započni igricu: Barcelona razbila Betis

Esmer Oštraković

Barcelona je u okviru 5. kola na svom terenu sa čak 5:0 savladala ekipu Betisa.

Na terenu je na ovom susretu postojala samo jedna ekipa, a bio je to domaći tim koji je svoje goste počastio sa pet golova u mreži.

Sve je bilo mirno do 25. minute kada je Romeu upisao asistenciju, a prvi gol na večerašnjoj utakmici postigao je Joao Felix.

Sedam minuta kasnije bilo je 2:0. Christensen je ovaj put bio asistent, a drugi gol za Barcelonu na ovom susretu postigao je Lewandowski.

Drugo poluvrijeme bilo je preslikano kao i prvo. Barcelona je igrala, napadala i na kraju postizala golove.

Oglasi

Torres je u 62. minuti postigao gol za 3:0 i već tada je bilo jasno da gosti nemaju više nikakve nade.

Samo četiri minute kasnije novi gol u mreži Betisa. Lewandowski bilježi asistenciju, a gol postiže Raphinha koji je u igru ušao samo dva minuta ranije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Konačan rezultat golom u 81. minuti postavio je Cancelo.

Barcelona je sada prva na tabeli sa 13 osvojenih bodova iz pet odigranih utakmica. To znači da imaju bod više od Real Madrida, ali i jednu odigranu utakmicu više.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Madridista
Ovi prevaranti u svojoj historiji nemaju 2 poštena trofeja, niti 5 poštenih pobjeda. Ne bi me čudilo da je i ovdje neka mućka. Jednom varalica, vazda varalica. Jedva čekam da ih izbace iz lige, vakat je...
1 4
user1620593935
Tako se pobjeđuje, a ne kao Penal Madrid koji moze samo uz pomoc sudija da nesto osvoji. Jedini klub koji nikad nista nije osvojio bez pomoci sudaca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije