Gospodski potez igrača Barcelone na stadionu Betisa

Špalir za protivnički tim

Gospodski potez igrača Barcelone na stadionu Betisa

E. Čaušević

Betis i Barcelona igraju trenutno meč 35. kola španske La Lige.

Barceloni je večeras u Sevilli potrebna pobjeda kako bi osigurala plasman u Ligu prvaka, ali se Betis neće predati tako lako jer se i ovaj klub bori za ovo takmičenje.

To nam sigurno garantuje sjajan fudbal na Benito Villamarinu na kojem je i večeras fanatastična atmosfera.

Barcelona je pred sami početak meča oduševila javnost jer su igrači katalonskog kluba odlučili da čestitaju igračima Betisa osvajanje Kupa kralja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonci su napravili špalir za igrače Betisa što je oduševilo i navijače na tribinama koji su aplauzom pozdravili ovaj potez fudbalera Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi