Vrijedilo je čekati: Jordi Alba se pohvalio nevjerovatnim rezultatom nakon presađivanja kose

Trend koji je sve popularniji među muškarcima

Vrijedilo je čekati: Jordi Alba se pohvalio nevjerovatnim rezultatom nakon presađivanja kose

Endin Čaušević

Jordi Alba samo je jedan u nizu poznatih fudbalera koji se odlučio na presađivanje kose.

U posljednje vrijeme trend presađivanja kose je sve popularniji među muškarcima, a to se posebno odnosi na poznate ličnosti koje su odlučile da riješe taj problem.

Ne mogu se svi baš tako dobro nositi s gubitkom kose, te su mnogi odučili da ulože veću sumu novca kako bi njihova frizura ponovo izgledala dobro kao prije.

Ovaj trend je itekako popularan među fudbalerima, a na ovaj tretman odlučio se i lijevi bek Barcelone, Jordi Alba, koji je bio na presađivanju kose prije dvije godine.

conversión carga Señal injerto capilar jordi alba lluvia Nos vemos Punta de  flecha

Rezultati operacije su fantastični i Alba se prije nekoliko dana pohvalio time. Išao je kod frizera na novu frizuru, a nakon objave fotografije poručio je da se njegov život promijenio nakon što je riješio kompleks koji je imao zbog gubitka kose.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Alba je ovaj tretman odradio u jednoj klinici u Barceloni, te je poručio da je strpljenje ključ svega, te da su rezultati nakon toga zaista odlični što najbolje pokazuje i fotografija koju je objavio.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Dzaba plasticna kosa kad si klocina na beku
2 5
King_Kenny
...Pjanke likes this.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi