9

Komentari (9)

Jasminn
Liga prvaka pod upitnikom. Bilo sts osim pobjede nad Interom i nece proci, eto im utakmica sa Realom uskoro a bogami odbrana slabooo. I ostale utakmice u la ligi dobili su ih sli na svskoj utakmici protivnik je imao makar jedan cist zicer za gol.
denimen9
Zgusnut je raspored, ne može se svako poderati, na ovakvim utakmicama se prvenstvo uzima, a za 6 dana im je tamburanje ionako. Katalonska nejač je to, vidi se da su Gavi i Pedri pothranjeni i zanemareni tokom odrastanja.
ubnt2
Nema, i ti si sa glavom otišao....Nek ti je Bog na pomoći..
Vienner
Celta nema srece barsa dala go i to je sve sto je uradila crno im se pise ako kiksaju protiv intera u ligi prvaka Interu odgovara bod i ide dalje sa dvije pobjede protiv plzena
kaskada24
Igru briši bodove piši! Teško se nama u srijedu sa ovakvom igrom!
Klicko
Yebote žao mi selte što barem ne uze bod.Ubili ih u drugom poluvremenu
Realno01
Mozemo pisati sta hocemo ali stvarno najveca tuga je veceras poraz Celte.Pa ljudi su pobjedu zasluzili
barcaforever
I penal na Rafinhi je bio?
blackjoker
Eh navalite sad
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.