Pjanić već prati Barcelonu na Instagramu, a jedna objava mu se posebno svidjela

Pomno prati dešavanja u novom klubu

Pjanić već prati Barcelonu na Instagramu, a jedna objava mu se posebno svidjela

E. Čaušević

Bh. navijači sigurno s nestrpljenjem očekuju narednu sezonu kako bi vidjeli Miralema Pjanića u dresu Barcelone.

Pjanić je odlučio nakon četiri godine da napusti Juventus, te će se na kraju ove sezone preseliti u Barcelonu. Bh. veznjak je s Kataloncima dogovorio saradnju na četiri godine, te će biti zaista sjajno vidjeti jednog bh. igrača u dresu Barcelone.

No, prije svega sigurno da je i za Pjanića veliki izazov što će igrati u istoj ekipi s Lionelom Messijem i bit će jedan od rijetkih koji je imao privilegiju igrati s Messijem i Cristianom Ronaldom.

Iako je Pjanić odlučio do kraja sezone ostati u Juventusu jasno je da pomno prati sve oko Barcelone. On je zapratio stranicu novog kluba na Instagramu, a jedna objava mu se posebno svidjela.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Barcelona je sinoć objavila Messijevu fotografiju uz poruku da su asistencije za njega posebna specijalnost. Da i Pjanić misli tako pokazao je jer je odlučio ostaviti lajk.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590671591
Joj ovi danasnji novinari su kao ku***
6 0
manijaci_____
JAO JA NE VJERUJEM... CUJ OSTAVIO LAJK HAHAHAHAHAH
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi