Barcelona dovodi Depayja i to za siću!

Nizozemac stiže na Camp Nou

Barcelona dovodi Depayja i to za siću!

E. Čaušević

Memphis Depay je ljetos bio na meti Barcelone, ali na kraju Katalonci se nisu uspjeli dogovoriti s Lyonom oko visine obeštećenja.

Depay se s Barcelonom povezuje već mjesecima i mnogi su ga već vidjeli u dresu katalonskog kluba, ali na kraju od transfera nije bilo ništa. Depay je ostao u Lyonu, no čini se samo privremeno.

Katalonci su odlučili da sačekaju do januara zbog finansijske situacije jer nisu mogli da izdvoje 20 miliona eura koliko je tražio francuski klub.

Nizozemac ima ugovor do kraja sezone i jasno je da će Lyon sniziti cijenu za njega samo da on narednog ljeta ne bi otišao besplatno. No, madridski AS piše da su i u Barceloni iznenađeni novom cijenom za Depayja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, AS je objavio danas da Depay sigurno u januaru dolazi u Barcelonu i to za svega pet miliona eura. Zbog čega je Lyon toliko snizio cijenu za Nizozemca još uvijek nije poznato.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Solar
Ovaj će kremenko natrpat barcu sa holađanima
4 0
Zaštita Identiteta
Ma samo meći holandeze.... joj lošine Allahu
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi