23

Komentari (23)

Jasminn
Barcelona je bila u vecim dugovima sredinom i krajem 90ih. Tad su nakupili pola milijarde duga. U to vrijeme to je bilo puno vise nego milijarda i 300 danas. Digli kredite i danas ih vracaju. Tako ce i sad. To je klub iza koga stoji cijela Katalonija. Nego kako Pike igra za 4 dolara a Mesi morao imati pola? Jel to Pikeov prosli ugovor bio 8 dolara?
user1583752673
Nije ni cudo sto i oni ne odustaju od superlige
miki30
Sad sve dolazi na vidjelo! Kažem ja odavno cirkus od kluba. Pogledajte samo kako prebacuju krivicu jedni na druge, raspad sistema.
Prebaciti Barcelonu zbog ogromnih dugova u nizi rang takmicenja to jest u drugu spansku ligu. Za one koji nisu znali ili ne znaju samo Real i Atletico Bilbao nikada nisu ispali iz spanske top lige koju danas zovu La Liga.
Mongol81
Pa šta kad ih prebace? Da im otpišu dugove?
vedin
A zašto nosi rekao da i Barcelona pored ova dva kluba nije ispadala ili ti je to teško napisati?
@vedin, Real Madrid i Atletico Bilbao igraju u najboljoj Spanskoj ligi od kada ta liga postoji i nikada nisu ispali, dakle to nije slucaj sa ostalim spanskim timovima pa naravno i sa Barcelonom, dakle Real - Madrid i Atletico - Bilbao su u toj najboljoj ligi od kada se je poceo igrati fudbal u Spaniji, idi malo na googlanje na engleskom jeziku ces vise naci, naravno ako znas engleski. Sto god ne mozete naci na google na nasem jeziku to cete naci na engleskom.
Nele.
Eeee valjalo je stic Real pa se dovodilo sve i svasta, placali se miloni za levate koji su se pokazali ko fule, i davale se plate nebeske i opet samo malo smanjili razliku u broju trofeja za Realom.
nedoni46
cccccc
Normalno da su samo malo smanjili razliku kada Real isto troši i razbacuju se milionima. Pa Real je u zadnjih 20 godina potrošio više nego Barcelona i opet su osvojili manje trofeja. Samo što je Realu država već nekoliko puta opraštala dugove... Pa sjeti se samo one prodaje zemšljišta gradu Madridu. Sve neke sumnjive radnje... + kupuju sudije...
Nele.
Real zadnje tri godine nije nikog doveo, malte ne. Barseloni se u cijelon istoriji potrefila ekipa od 2005 do 2020 i to je to. Ni prije nije niti ce jos dugo prismrdit Realu. To sto pricas o sudijama je prica djece u osnovnoj, pa ne prozva cijela Evropa djaba Barselonu UEFALONA. Sine dragi C. Zvezda je prije Barselone uzela ligu prvaka i istorija postoji malo duze od 15 godina. Cifre govore sve.
emanuelmacron
Nikad nevjeruj bogatom , kad je duzniku banka dala kredit,mucka, rjesavaju se ogromnih plata,a to je buducnost nogometa,jeftina radna snaga, rezultati odlicni ,prihodi najveci.
Uranija
Drži se tih zatucanih narodnih pripovjedki… e čuj u fudbalu je budućnost jeftina radna snaga… kakvih nas sve ima dobro da išta imamo.
emanuelmacron
pa toti i govorim glupson,da nemate nista,nego kad pricamo o zatucanosti evo mene u LYONU u stanu a nedavno sam dosao iz Pariza sa doceka Mesia,agdje si ti.I pored evrope na dlanu ja sam Zatucan za Slobodu.C r k n i
Dzambo
Može li mi neko objasnit jel Barcelona plastični klub, očigledno su bacali puno para
JuventinoBK
Umjetni klub nije onaj sto je bogat, nego je umjetni klub onaj koji je iz malog grada a bogat. Npr sasuolo, basaksehir, to su umjetni klubovi. U engleskoj svi klubovu su iz velikih gradova i imaju veliiu fan bazu. Bosna je puna umjetnih klubova ko ono etno selo stanisici, ovaj doboj, onda tuzla City. Kontas li. Znaci takvi klubovi su umjetni koji nemaju navijace a imaju bogate vlasnike.
Dzambo
To se slažem, ali većina ne misli tako, City je npr. uvijek bio klub koji u gradu Manchesteru ima više navijaca od Uniteda. I sad se City naziva plastikom.
Uranija
@Dzambo moraš da gledaš ko to govori i raspravlja o plastičnim klubovima… samo na brdovitom zatucanom balkanu se vodi diskusija o “plastičnim” klubovima. A što se tiče tog podatka o Man. City, to je 100% tačno kao npr. i u gradu Torinu, Torino FC u gradu ima duplo više navijača od juventusa.
Mongol81
Nije plastični iako su ligu prvaka prvi put osvojili 92-93
AmarSahin
@Uranija A gdje si našao informaciju da Torino FC ima duplo više navijača u gradu nego Juventus? Ja evo već 5 minuta tražim i nikako da nađem.
Uranija
@AmarSahin moraš otići u Torino, teško da se takve stvari mogu naći na internetu
King_Kenny
...HOHOHOOHOHOHOOHOHOH...1,35 milijardi,mashallah i aferim :D ...uskoro ide gasenje akobogda...doslo bahacenje i razbacivanje na naplatu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.