I ljiljani su našli svoje mjesto među navijačima Eintrachta na Nou Campu

Malo nas je, al' smo dobro raspoređeni

I ljiljani su našli svoje mjesto među navijačima Eintrachta na Nou Campu

E. Ganibegović

Eintracht iz Frankfurta plasirao se u polufinale Evropske lige izbacivši Barcelonu.

Nakon 1:1 u Njemačkoj, Eintracht je slavio u četvrtak s 3:2 na Nou Campu i tako izborio mjesto među četiri najbolja tima drugog po jačini UEFA-inog klupskog takmičenja.

Drugu pobjedu Eintracht je odnio na tribinama, jer je imao veliki broj svojih pristalica.

Navijači Eintrachta su potpuno nadglasali domaće navijače. Više od 30.000 ih se pojavilo na Camp Nou, a ispostavilo se da su navijači Barcelone prodavali karte protivnicima.

U Barceloni su bijesni zbog toga. Predsjednik kluba Joan Laporta obratio se javnosti i saopštio je kako je posramljen, te je najavio sankcije.

Među navijačima ekipe iz Bundeslige bio je barem jedan Bosanac i Hercegovac, sudeći prema fotografiji u prilogu ispod, jer se vidi zastava nekadašnje RBiH. 

Pogledajte.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Opis fotografije nije dostupan.

Inače, Eintracht će u polufinalu igrati protiv West Hama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
Ti si ganibegoviću opterećen politikom koliko vidim u tvoja 2 zadnja posta,nemoj me pogrešno shvatiti ali brate ideš previše duboko a ovo je ipak sport pa ti vidi
3 7
nejeditrice
Nije to nikakva nekadašnja RBiH!!
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi