Pojavila se i treća opcija za Miralema Pjanića
Foto - Instagram

Nakon Al Nassra i Lyona

Pojavila se i treća opcija za Miralema Pjanića

M. Šljivak

Miralem Pjanić (32) počeo je predsezonu s ekipom Barcelone, ali izvjesno je da on neće nositi dres katalonskog velikana u novoj sezoni.

Bh. veznjak tako će vjerovatno nastaviti karijeru u nekom drugom klubu. Najozbiljnija ponuda stigla je iz Saudijske Arabije od ekipe Al Nassra, a interes za Pjanića pokazuje i njegov nekadašnji klub Lyon.

Međutim, za 32-godišnjeg fudbalera pojavila se i treća opcija. Nekoliko ekipa iz američkog MLS-a pokazuje interes za njegove usluge, pa će Pjanić imati dosta razloga za razmišljanje u narednom periodu.

Takmičarski gledajući Lyon je sigurno najveći izazov jer je to ipak velikan koji želi napasti vrh tabele u Ligue 1, Saudijci nude najviše novca (7-8 miliona dolara godišnje), a o ponudama iz MLS-a još uvijek se ne zna puno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfoGFdesNR-/[/instagram]

Izvjesno je da će Pjanić uskoro napustiti redove katalonskog kluba, a ostaje nam da vidimo gdje će nastaviti karijeru.

Bh. fudbaler je član katalonskog velikana postao 2020. godine. Stigao je u razmjeni s Juventusom za Arthura, no kod Ronalda Koemana nikada nije dobio pravu šansu da se dokaže.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukupno je u dresu Barcelone ovaj 32-godišnji fudbaler odigrao 30 utakmica. Većinu ih je ušao s klupe i nije imao značajnog učinka.

Prošlu sezonu Pjanić je igrao na posudbi u Bešiktašu, a u bogatoj karijeri nastupao je još za Metz, Lyon, Romu i Juventus.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bereta
Ne gine mu Igman Konjic,prvoligaš cija uprava ima jasne ciljeve i to je pravi klub za naseg Pjanketa
1 4
King_Kenny
...mozete napisati i da se interesuju i klubovi iz Juzne Koreje i Japana u sutrasnjoj dnevnoj dozi Pjanica..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi