Dembele došao pred zid: Otezanja više nema, ponuđene su mu dvije jasne opcije

Ili-ili

Dembele došao pred zid: Otezanja više nema, ponuđene su mu dvije jasne opcije

E. Ganibegović

Ousmane Dembele slobodan je igrač od početka jula.

Nakon višemjesečnih pregovora njega i Barcelone, Ousmane Dembele još nije pristao na potpisivanje novog ugovora s Kataloncima.

To je razbjesnilo predsjednika Joana Laportu, koji je izjavio da Francuz može slobodno napustiti momčad, ako ne prihvati uslove koje je predložila momčad Blaugrane.

"Ako želi ostati, mora prihvatiti našu konačnu ponudu, inače će otići. Nema roka. Želimo da Ousmane ostane, ali sada ovisi o njemu. Nije prihvatio trenutni prijedlog, ali je i dalje otvoren", rekao je Joan Laporta, citira Barca Universal.

U posljednje vrijeme bilo je nekoliko rundi pregovora između katalonskog kluba i predstavnika francuskog reprezentativca o produženju ugovora s Ousmaneom Dembeleom, no dogovor nije postignut. Tako je fudbaler ostao "ničiji".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ousmane Dembele igra za Barcelonu od 2017. godine, nakon transfera iz Borussije Dortmund. Tada je Barcelona za francuskog igrača platila 140 miliona eura.

U minuloj sezoni, Ousmane Dembele postigao je dva gola i dodao 13 asistencija u 32 utakmice na kojima je nastupio. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benz
Dobro ih je nakikerio Ousmane, nema price
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi