Koeman sve iznenadio: Pjanić igra od prve minute protiv Gimnastica

Prvi pripremni meč Barcelone

Koeman sve iznenadio: Pjanić igra od prve minute protiv Gimnastica

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone nedavno su počeli pripreme za novu sezonu.

Na pripremama se pojavio i bh. reprezentativac Miralem Pjanić iako se špekuliše da će ovog ljeta najvjerovatnije napustiti katalonski klub.

Pjanić prošle sezone nije bio u prvom planu Ronalda Koemana zbog čega je imao skromnu minutažu.

Iako je spreman da se bori za mjesto u početnoj postavi u Barceloni su stavili Pjanića na transfer listu, te se nadaju da će što prije uspjeti da ga prodaju.

Katalonci večeras igraju prvi pripremni meč, a protivnik im je ekipa Gimnastica. Utakmica se igra od 19 sati i Koeman je iznenadio sve odlukom da Pjanić igra od prve minute.

Koeman je objavio sastav za meč protiv Gimnastica, a odlične vijesti su da je u početnom sastavu i Pjanić koji će imati šansu pokazati Koemanu da je zaslužio veću šansu prošle sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona nastupa u sastavu: Neto, Dest, Pique, Demir, Pjanić, Escobar, Riqui Puiq, Balde, Sergi Roberto, Peque Polo, Umtiti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Melo15
Kako iznenadio, vi vec 7 dana pisete o tome…samo to citamo cijelu sedmicu…-.-’
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi