Aguero se oduševio kada je čuo kakve pripreme ga očekuju u Barceloni

Žele da bude maksimalno spreman

Aguero se oduševio kada je čuo kakve pripreme ga očekuju u Barceloni

E. Čaušević

Argentinski napadač Sergio Aguero naredne sedmice trebao bi se priključiti pripremama svog novog kluba.

Aguero je nakon deset godina odlučio da napusti Manchester City i potpisao je dvogodišnji ugovor s Barcelonom.

Od ovog iskusnog napadača se mnogo očekuje naredne sezone u katalonskom klubu koji je muku mučio prošle sezone s napadačima.

Aguero je nakon deset godina napustio Etihad jer mu City nije ponudio novi ugovor, ali ubrzo nakon toga stigao je poziv iz Barcelone koji jednostavno nije mogao da odbije.

Argentinac je predstavljen u novom klubu, a zatim je s reprezentacijom igrao na Copa Americi i uspio je da dođe do trofeja. Zbog toga Barcelona mu je dala produženi odmor i očekuje se da se krajem naredne sedmice pojavi na pripremama.

Međutim, španski mediji prenose da su u Barceloni napravili poseban plan kada je u pitanju Aguero.

Naime, argentinski napadač će raditi treninge po specifičnom programo kako bi u što boljoj formi dočekao početak La Lige. Aguero je prošle sezone imao ogromne probleme s povredama koljena i bedra i u Barci žele da se vraća korak po korak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Aguero je svjestan da mora u što boljoj formi dočekati početak prvenstva jer želi da igra u početnoj postavi, a jasno je da i Ronald Koeman očekuje da će on opravdati očekivanja.

U Barceloni su očito svjesni da Aguero nije previše igrao prethodnih godinu dana i zbog toga su u klubu napravili poseban plan priprema za njega što je oduševilo ovog napadača.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi