41

Komentari (41)

Madridista
Nema para, nema bodova :-( Tačno se vidi pad u formi otkad nemaju love za konsultacije sa sudijama ( kako to oni vole reći)...
FudbalskiGenije
Ponovo nevjerovatna krađa, 3 gol uefalone čisr faul. Ukrali su Geanadi 2 poena
user1666065968
Studije su krive..trebale su dosuditi barsi bar dva penala
user1620593935
Bolje je cisto osvojiti 1 bod nego pobjeđivati i osvajati titule uz pomoc sudaca kao Real
NodzeRM
Sve cisto ko suza al kad pokradete ciganijo.. da si bar gledao vidio bih faul kod treceg gola
CAGE55
Zadnjih 20 godina sudije pomazu Barceloni i dodu ovakvi kao ovaj retard i govore nesto za Real..
user1620593935
NodzeRM, da je se ovo Ramosu sudilo kao faul bilo bi mu ponisteno pola golova u karijeri
user1620593935
CAGE55, Realu sudije pomaziu zadnjih 100 godina pa sta sad? Ajde sad napisi ono glavno i kako je Barca ove sezone pokradena protiv Reala, Granade, Getafea, Sociedada, Villareala. U zadnjih 60 utakmica im svirano samo 5 penala. Kakav VAR kada suci i dalje kradu za Real.
CAGE55
Druze moj smetalo vam kad nema vara,sad ima var i opet vam smeta.Da je bio penal i jedan od rih sto ti govoris bio bi sviran,tako da ne laprdaj bezveze,losi ste i gotova prica.
user1620593935
Cage55, ne smeta meni VAR nego suci koji i dalje guraju real. Dovoljno je samo pogledati nesvirani penal Barci na Arauju u El Clasicu pa pogledati penal za Real na Viniciusu u superkupu u El Clasicu. Samo bolesni fsn Reala moze braniti takve stvari. A tako je bilo i u ostalim utakmicama koje sam naveo
user1620593935
Samo bolesni fan Reala moze braniti takve stvari.
CAGE55
Covjece ja ne znam kako vas nije stid pricati o sudijama,pogotovo vama koji ste navijaci Barcleone,pa placali ste sudije istrazuje se,garant ce se i naci sve.Poklopi se usima,od kako znam za sebe navijaci Barcelone placu za Real.
user1620593935
Cage55, zasto bi me bilo stid? Pa 50 godina svi optuzuju Real da se gura. Ne govori se to za Barcelonu. Pa nece se valjda voditi postupak protiv Reala kada su drzavni klub ? Tako je i Ronaldo osuđen za utaju poreza cim je otisao iz Reala, a dok je bio u Realu, to je se godinama skrivalo. Real ima sudije i na terenu i van njega.
user1620593935
Cage55, i sta ce se naći? Jedini klub koji je imao obilatu pomoć sudija je Real Madrid, onakvo suđenje i penali su se samo za njega svirali i to traje više od 50 godina. U zadnjih 15 godina, u 10 sezona su Realu svirali vise penala nego Barci. Barca osvajala titule sa 3-4 penala u njihovu korist isto i prošle sezone. Suđena im samo 2 penala. Barca ih je u Mesijevoj eri kad su za nju igrali i Xavi, Iniesta, Eto, Villa, Neymar rasturala Real davala im i po 5-6 komada u Madridu nabijali im komplekse. Najveći kancer u svijetu fudbala je Real. Španija je zemlja u kojoj je jedan klub, drzavni projekat, a to ni slučajno nije Barca. Samo Casemirova avantura u Engleskoj je dovoljan dokaz koliko je Real Madrid zastićen kod sudija, više crvenih dobio za pola sezone nego za čitav boravak u Madridu.
CAGE55
Sad znam ko si i nema se sta raspravljati sa tobom.LP ti zelim i uzivaj u svom svijetu i lazi ?
user1620593935
Cage55, koje lazi?
user1620593935
Cage55, i u kojem svom svijetu? Pa 50 godina svi optuzuju Real da se gura. Ne govorim to samo ja. Samo u zadnje vrijeme ste imali izjave iz Almerie, Girone, Simeonea o tome. O Xaviju da i ne pricam
user1676235346
Tebi ovaj treci gol regularan kako si to zakljucio da je sve cisto de nam pojasni da znamo sta je bilo sporno pa nije bio faul prije gola
NodzeRM
Oj ciganijo hocete mirno spavati?. Sta kaze mali prgavi xavi za sudjenje
ubnt
Umro je Amir Cosic. In memoriam... ozalosceni narkoman Laporta, *****cic Xavi i sva ostala zgadija i kromanjonci navijaci Sadaka FCa sa Balkana. Nije se patio. Crkao od muke. Pukla mu spaga u glavi sto ke drzala usi.
CAGE55
Amir Cosic i onaj drugi isto retard,ne mogu mu se imena sjetit sad
Klicko2
@CAGE55 A mene ko yebe aaa
CAGE55
Klicko ti se trudis da budes retard nekad,al oni su bas retardi
sick_boy
-10...bit ce borbe za izlazak u evropu ove god....
Realno01
Gdje su oni svi koji laju kako se Realu samo namješta.Šta li je onda ovo včrs bilo :)
Mostar1989
Sreća barci pa i Napoli nije u nekoj formi,stvarno jadni djeluju jedini svjetla tackaYamal
user1676235346
Mali je izvikan samo se vidi u malim tekmama
Mostar1989
Dobro tek je 16,godina nije ni Vini bio bomba u startu
user1676235346
Barca je odavno bruka ovaj treci gol nije trebo biti priznat Dzemal je lika pokosio mali je previse agresivan umislio se da je nesto
Klicko2
Yebem rami legendi swe po spisku,javite mu se u inbox da vam zakaže termin da mu kresnete mamu.Vikendom je veća cijena,45 km a radnim danima je 30
ubnt
A meni kazes da psujem ? E moj Klicko
Klicko2
@ubnt znaš drug da ja ne psujem bez razloga.Pogledaj malo njegove komentare pa reci.Što ne psujem nekome drugom?
ubnt
Klicko druze ni ja ne psujem bez razloga ;)
ubnt
Koja kradja yebo te. Granada je tesko ostecena za pobjedu veceras. Cist faul prije treceg gola na Calejonom i sudija priznaje gol. Kradje se od ovog polukluba nastavljaju.
Ramo Legenda
A dodju lajati na sudije i real svaku utakmicu
user1620593935
Ramo, Ajde sad napisi ono glavno i kako je Barca ove sezone pokradena protiv Reala, Granade, Getafea, Sociedada, Villareala. U zadnjih 60 utakmica im svirano samo 5 penala. Kakav VAR kada suci i dalje kradu za Real.
ubnt
User935, hajde yebi sebi mater bolesnu ne kaci se na moje komentare. Psihopato bolesna.
Ramo Legenda
Klicko2
Katalonska sirotinja na aparatima hehehehhe
Ramo Legenda
Sjetimo se klicka jednom fatihom i svih uhl**** koji ce sad doci lajati na real
Agxx
Ovaj novinar je najveci jad, napisi naslov koja bruka Barcelone, a da tu navijas za njih
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.