Skandalozna greška Barcelone, da li je moguće da su ovo uradili?!

Gaf katalonskih zaposlenika

Skandalozna greška Barcelone, da li je moguće da su ovo uradili?!

Edmir Škorić

Barcelona je sinoć u petom kolu La Lige ugostila Betis i slavila sa visokih 5:0, ali je nedugo nakon utakmice otkrivena velika pogreška Katalonaca.

Navijači Barce mogli su da uživaju na olimpijskom stadionu, na kojem se igraju utakmice dok se ne završi s renoviranjem Camp Noua, pošto su Xavijevi izabranici djelovali moćno, uostalom rezultat sve govori.

Blistali su svi, a posebno pred navijačima Barce prvi put novajlije Joao Cancelo i Joao Felix. Obojica su dali po gol u uvjerljivoj pobjedi, te ih je trener Xavi kasnije spominjao i govorio samo pozitivne stvari o portugalskom dvojcu.

Barcelona je slavila sa 5:0, ali se na profilima na društvenim mrežama kluba pojavila čudna grafika na kojoj su ispravno napisali strijelci Barce, a onda nekim čudom u strijelce kod Betisa upisani su bivši igrač Real Madrida Cristiano Ronaldo, te Ansu Fati koji je nedavno otišao iz Barce na posudbu u Brighton.

Ovaj unos je izbrisan nakon samo nekoliko minuta, no internet takve gafove ne prašta, pa je osvanulo na stotine screenshotova na raznim mrežama.

Oglasi

Nikom nije jasno kako se mogao dogoditi ovakav lapsus ljudima zaposlenim u Barceloni, ali ipak sada se najviše priča o partiji Xavijevih nogometaša koji su itekako spremni za odbranu titule u Španiji.

Barcelona je trenutno vodeća sa 13 bodova, stim da je drugoplasirani Real Madrid, koji ima 12 bodova, u situaciji da preskoči rivala ukoliko večeras pobijedi Real Sociedad.

Barcelona djeluje sve bolje i bolje i to raduje navijače, koji će uživati i u Ligi prvaka. Već u utorak u Barcelonu dolazi belgijski prvak Antwerp.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim Barce i Atnwerpa, u ovoj grupi smješteni su još Porto i Šahtar. Navijači se nadaju da će slaviti trofej Lige prvaka iako Barca nije među glavnim kandidatima, ali svakako posjeduje kvalitet i sve što je neophodno da se dođe do samog kraja.

Nakon utakmice s Antwerpom slijedi duel sa Celtom kod kuće, potom gostovanje Mallorci i domaći duel sa Sevillom, čime će mjesec septembar biti kompletiran.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
Hebeno brate. O čemu vi pišete, kakve vijesti objavljujete...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi