Navijači sigurni da je UEFA namjestila žrijeb Evropske lige, jedna fotografija ih odala

Duel Barcelone i Manchester Uniteda u centru pažnje

Navijači sigurni da je UEFA namjestila žrijeb Evropske lige, jedna fotografija ih odala

Endin Čaušević

U Nyonu je danas održan žrijeb za šesnaestinu finala Evropske lige, a u centru pažnje našao se okršaj Barcelone i Manchester Uniteda koji će biti apsolutni derbi u ovoj fazi takmičenja, ali mnogi smatraju da je UEFA namjestila žrijeb da se na kraju dobija baš taj par.

Nakon osmine Lige prvaka gdje smo dobili nekoliko sjajnih okršaja pristupilo se žrijebu za šesnaestinu finala Evropske lige gdje je također bilo nekoliko evropskih velikana, a tu se prije svega izdvajaju Barcelona, Manchester United i Juventus.

Žrijeb u Nyonu je počeo u 13 sati, a već prvi par kojeg smo dobili bio je veliki derbi između Barcelone i Manchester Uniteda.

No, takav ishod žrijeba izazvao je mnoge sumnje u regularnog današnjeg izvlačenja parova jer mnogi smatraju da je UEFA namjerno naštimala susret evropskih velikana u ovoj fazi takmičenja.

Navijači ovih klubova na Twitteru tvrde da je već danima svima bilo jasno da će Barcelona i Manchester United igrati u šesnaestini finala Evropske lige, a sve je dodatno "podgrijala" i fotografija koja se jučer pojavila u javnosti.

Oglasi

Naime, na ovoj fotografiji se vidi kako je na UEFA-inoj zvaničnoj stranici već objavljeno da Barca i United igraju u šesnaestini finala Evropske lige iako je to ubzro izbrisano, ali je već bilo prekasno.

I prije samog početka žrijeba u Nyonu mnogi su objavili da su Barcelona i United siguran par jer UEFA želi da privuče dosta pažnje na ovo takmičenje koje baš i nije toliko popularno kao Liga prvaka.

[twitter]https://twitter.com/OmereonyeM/status/1589594508626649088[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Okršaj takvih velikana poput Barcelone i Manchester Uniteda će sigurno privući ogroman interes, a ponajviše jer mnogi očekuje da se Cristiano Ronaldo nakon nekoliko godina ponovo vrati na Camp Nou gdje je često gostovao dok je bio član ljutog rivala Real Madrida.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...raskukali se i jedni i drugi jer znaju da je ispadanje u ovoj fazi katastrofa,pogotovo za Barcelonu koja u tom slucaju sigurno ostaje bez trofeja,a uvalili su se u dugove do guse...ne volim Man.United,ali volio bi da ih izbace nek bankrotiraju i propadnu,dugo su se k*rcili i razbacivali parama,pa nek traze i od Lewandowskog da se odrekne plate...
2 4
FudbalskiZnalac
Propali klubovi, svakako neće osvojiti ni jedni ni drugi. Ima puno jačih ekipa
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi