10

Komentari (10)

user1662850567
Navijem za bayern ali moram da priznam da man utd je jako simpatican klub nadam se pobediti
FudbalskiZnalac
Propali klubovi, svakako neće osvojiti ni jedni ni drugi. Ima puno jačih ekipa
Klicko
Plač,tugić i tragedija
Nele.
Jbt ko kod je cim nezadovoljan odma krecu teorije zavjere.
King_Kenny
...raskukali se i jedni i drugi jer znaju da je ispadanje u ovoj fazi katastrofa,pogotovo za Barcelonu koja u tom slucaju sigurno ostaje bez trofeja,a uvalili su se u dugove do guse...ne volim Man.United,ali volio bi da ih izbace nek bankrotiraju i propadnu,dugo su se k*rcili i razbacivali parama,pa nek traze i od Lewandowskog da se odrekne plate...
denimen9
Kenny ti si i prošle godien pisao "volio bi ovo, volio bi ono" i onda se prosipaš bezveze samo. slobodno popusti sa predikcijama i ostavi to za profesionalce. ;)
King_Kenny
@denimen9 ...odj*bi mi sa komentara pajseru ujkanski...
YouTalkinToMe
Komentariši malo na objavama o liverpulu i tu ti se niko neće kačiti na tvoj komentar jer te objave niko niti čita niti komentariše. Visiš i komentarošeš na objavama o drugim klubovima a čak i sam preskačeš objave o onom sranju od kluba za koji navijaš, neinteresantan klub i vama koji navijate za njega.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.