Barcelona muku muči sa Dembeleom zbog ovisnosti

Ide i na odvikavanje?

Barcelona muku muči sa Dembeleom zbog ovisnosti

Francuski nogometaš Ousmane Dembele (21) će, po svemu sudeći, brzo okončati svoju epizodu u Barceloni.

Dembele je na Camp Nou stigao za nešto više od 100 miliona eura, zamišljen je kao zalog za budućnost, no ono što je dosad pokazao nije u skladu s očekivanjima i izvjesno je da će ga se u Barceloni već ove zime pokušati riješiti.

U posljednje vrijeme Dembele je u čestim sukobima sa čelnicima Barcelone. U nekoliko navrata je kasnio na treninge, čak i na utakmice, a sada je otkriveno kako je njegov najveći problem zapravo ovisnost o igricama. Španski AS piše da Dembele često cijelu noć provede za kumpjuterom ili ispred televizora igrajući igrice sa prijateljima.

"On ne izlazi skoro nigdje, u Barseloni smatraju da je razvio opsesiju i traže način da riješe ogroman problem", navode Španci.

Najprije je Dembele govorio kako ima problema s trbuhom, te da je to razlog kašnjenja, ali nakon što su ga odveli na pregled, ustanovljeno je kako je nogometaš skroz zdrav. U klubu su sada bijesni, smatraju da je Dembele skroz bez kontrole i uveliko razmišljaju o tome da ga upute psihologu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nema sumnje da će Dembele, ukoliko nastavi ovako, vrlo brzo napustiti Camp Nou. Špekuliše se kako je za njegove usluge zainteresovan Liverpool, no pitanje je koliko su i Redsi spremni da se nose s ovakvim stvarima.

Top Komentari

NKZ1922
Hoce to tako kad klepas pare bez razmisljanja.. Samo daj daj daj, pare nisu problem. Cijene na trzistu su skocile u nebo zbog ovakvih kao sto su Barcelona, Real, a danas City i PSG. Ne zalim vise nikog kad istrese ovolike milione i na kraju profula transferom
20 3
F_C_Bracelona_
Koliko ima para mogao je angažovat druge da igraju za njega, a on samo da ulazi u igru kad ima vremena.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi