53

Komentari (53)

Eno30
Da sam vlasnik Dortmunda odmah bi dao otkaz treneru. U grupnoj fazi lige prvaka dozivise debakl od Sportinga i Ajaxa pa u ligi od Leverkuzena pa sad od Glasgova. Bolje da su zadrzali onog naseg Bosanca za trenera
King_Kenny
@Eno30 ...to ti je realnost klubova iz Bayerlige,pa nije slucajnost da im je u zadnjih 20 godina samo Werder zalutao do finala Europa Lige i fasovao od ekipe iz raspale Ukrajine.
IvanKing
Majstore ajax ti igra najljepši nogomet u Europi
IvanKing
Liverpool 2019 se treba zahvaliti Lucasu Mouri što ih je spasio od Ajaxa , kakvi su nezgodni holanđani bili te godine kao da su išli u rat na terenu
King_Kenny
@Jupp @axel42 @Dasler ...sta kazete na nastup prvog konkurenta vaseg Bayerna?...pokazali su snagu Bayernlige hahahahaha...
Klicko
Auu gotov si.Sad će te axel(miki30) zgaziti
King_Kenny
@Klicko ...a to je on jel,vidim ja nema ga da mi se kaci na komentare,a taj novi axel smori...
Klicko
@King_Kenny da da drug moj.To ti je gospodin miki30 ali banovan jer je psovao,vrijeđao i ostale ružne stvari radio.To naši urednici i gospoda koja radi na ss.ba ne dopuštaju.Svaka im čast!
King_Kenny
@Klicko ...svaka im cast sto tako vode racuna...i mene bi banovali da nisam clan urednistva zaduzen za zakuhavanje u komentarima...
Klicko
@King_Kenny ti si jedna dobra i nježna duša.Jeli tako tebra @Sars33
axel42
Šta me boli racku za Borussiom?? Žale se na Bayern, a nemogu yebeni Glasgow dobiti! To je njihova realnost! Bayern je u rangu Reala, to im je mjera, sve ostalo je buranija! Jel tako denim9?? Zna se koja su 2 najtrofejnija kluba na planeti!
Jupp
@King_Kenny Dobar Glasgow, Liverpoola bi dobio najmanje sa dva razlike uz apsolutnu dominaciju na terenu
axel42
@Klicko, King Kenny vidi vam se na minusima koja ste gospoda! Vi pojma nemate o sportu općenito! Izvinite ali tako je, amateri ste što se tiče osnovnog znanja onsportu, to vam je mahanja. A glumite tam neke znance! Jbg raja zna kakvi ste početnici!
King_Kenny
@axel42 ...sto su te to banovali?...eto dokaza ko psuje i vrijedja na portalu,svaka cast ljudima na portalu sto su to prepoznali...sram te bilo,i meni si psovao.
King_Kenny
@Jupp ...hehehe to kralju :)
Klicko
@axel42 nisam rekao za nas da smo gospoda nego za urednike portala ss.ba što banuju svakoga ko psuje i provocira.A mogu ti instruktor što se tiče bilo kojeg sporta a i života.Slabo kontaš od kako si banovan bio,da nisi poludeo kolega miki30??
kurjak
@Klicko Brate moj, koje se utakmice igraju četvrtkom,Jel to neka šaban liga ili šta već.
Klicko
@kurjak ma ovo je natjecanje za sirotinju :D
Sars33
@Klicko Tako je klicko nema sta... ne smije se bjezati od istine :)
Sars33
@axel42 vidi brate... Klicko je zasebna prica, ako ne kontas lik sve sprovede na salu... nije lik toliki debil da sve ovo sto pise ozbiljno pise. Pa covjek dode na jednom postu napise hala madrid ovo ono, a na drugom Penal madrid... mozes odma skontat da se tebra zeza. Sto se tice King_Kennya, zna on o fudbalu, pogotovo o svom Liverpoolu, samo sto pljuje neke klubove kao United, i Liverpoola tako pljuju pa je red i da on Uniteda malo "prca". A ti lajkovi i dislajkovi nista ne znace, svako svoje misljenje ima i svako ce spucati nekom dislajk ako mu se to ne svida. Klicko ne bi trebo imati jednog dislajka, jer je zeza od lika, kum moj...
YouTalkinToMe
Ajmo svi na objavu o barceloni, ajmo svi koji više prate barcelonu umjesto svoga kluba, bacite komentar.
YouTalkinToMe
Ali nemojte poslije zaboraviti da se žalite kako ima previše objava o barceloni. A mnogi ne bi nikada komentara napisali da nema objava o barceloni.
green_dragon
Ma koga jos boli k.... za Barcelonom....propali ko muda kroz boxerice
YouTalkinToMe
I kao takvi propali se više prate nego ijedan drugi klub. Forma je prolazna, klasa je vječna.
kurjak
@YouTalkinToMe Kad smo kod klase i ptice na grani znaju da ima neki red.Prvi je Real Madrid, Bayern, Manchester United, Juventus, Milan , Barcelona.
YouTalkinToMe
@nestofino Primljeno k znahnju, neće se ponoviti.
YouTalkinToMe
Tores qarina obična, prazan gol iz peterca ne bi mogao pogoditi, jest im ga city i uvalio, toresa i erica garciu. Xavi je pokazao da je muda od trenera, ponovo počinje sa garcijom i ubacuje desta i busketsa, a sva trojica nisu ni za tribine.
Nele.
Izvuce se Barseloa al nece u Napulju.
ubnt2
@Nele. A realno brate, ovdje je realnije da si napisao da se Napoli izvukao...
BogatiDijasporac
Pa grob te jbo, jesi li ti gledao posljednjih 10 minuta? Mogli su tri gola zabiti. Razmisli prije nego se ponovo pocnes blamirati.
Nele.
A moram malo tisra ba, znas me. Sreca prati hrabre. Hehehe :)
Zrinko
Oči bole kad čovjek gleda ovoga erika garsiju, povećala mi se dioptrija.
YouTalkinToMe
Ja u životu dva gora igrača nisam vidio od desta i erica garcie. Dest ni jednog kvaliteta nema a garcija joši i gori, spor, ne zna se ni postaviti, niti ima snagu. Katastrofa
ubnt2
Ovdje realno trebalo biti 3-1 ili 4-1 za Barcelonu...Malo je reći ubilih statistički, Napoli se usro realno, pogotovo zadnjih 15 minuta.I stvarno ne znam što pišite toliko o ovom Napoliju, izvikana ekipa totalni pa ti se ne znaju dodavati na 2 metra.Mislim da Barca ima šanse u revanšu.
BogatiDijasporac
Pravice oni Suareza od blata, j'bo ih Koeman. Pistolero bi veceras zabio hattrick.
Nele.
Realno ovo nije ista Barselona s pocetka sezone sa Kumanom. Ima naravno sansi al nije ni Napoli bez sanse vjeruj.
ubnt2
@BogatiDijasporac Pa možda i bi, šta znaš haha, nikad ne znaš.
ubnt2
@Nele. Naravno brate da ima, ja nisam ni mislio niti pomenuo da je Barca toliko iznad Napolija da ovi nemaju nikave šanse, još pogotovo ova Barca...Kad im je Roma mogla zapušit i usta sa onakvom plaćeničkom ekipom od Kutinja, Dembela, Messija, Suareza... Nije sramota onda ni ovi da ispadnu.
kurjak
@ubnt2 Šta ste vi to gledali, koje se utakmice igraju četvrtkom?
ubnt2
@kurjak Bolje siguran četvrtak nego dramatičan utorak...Uvijek bilo još pogotovo 8. mart (utorak) najzanimljivji..
ubnt2
@kurjak Ma nisam brt, to sljedeće sezone je opet lp,ali eto smjena generacije pa nek se malo čeliče i kale a biće vremena za njih u lp...Nego znaš da uskoro i u Realu treba smjena generacija jbg: Kroos, Modrić, Kasemiro, Benzema, Marcelo...Vidi se čim su vam Ramos i Varan otišli da vam tornado puše a kamoli još kad ovi odu, ma puff rasulo.Ali Barca tu za razliku od Reala ima školu fudbala na koji su sigruni da će biti extra igrači i da već se sad otimaju za neke (Čelzi, City, Liverpool, Bayern..) i još su sad važna karika ekipe a kamoli šta će biti poslije.U stvari, ne brini se, ma riješi to čika Perez...Embape da ne bude veliko rasulo pa i da Real ne do dragi Bog ne igra u EU ali će te sve riješit svojim vezama čika Perez.
ubnt2
nedo* Ramos, Vrana=puše vjetar u odbrani*
kurjak
@ubnt2 Ne znam šta te tu čudi.Najbolji klub mora da ima i najboljeg predsjednika,mora da bude zvijer.Eto baš sad pročita da sa Hallandom ne može niko pregovarati dok Real Madrid ne kaže svoje.
user1606950187
ovaj De jong stv nije los
Klicko
Tores bi promašio okean sa broda.55 milki plaćeno stvorenje.Moj fernando torese evo ja koliko pratim fudbal tj 37.5 godina nisam vidio smotanijeg igrača
ubnt2
Potpuno se slažem...Tom treba 20 šansi da da jedan iz penala, ne bi ga 700 maraka platio a kamoli 55 milki. De Jong je stvarno extra napadač.
King_Kenny
...sudiji treba odati priznanje,svojski se trudio da pomogne Barceloni,svirao onaj penal koji nije morao,produzio utakmicu 10 minuta,ali djaba sve.
BogatiDijasporac
Malo je reci da si glup. I nije djaba nego dzaba, bilmeze.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...promijeni nick u MaloumniDijasporac,bolje ce ti pristajati.
ubnt2
@King_Kenny Heh, mogo bi on tebi jarane vilicu polomit D:
BogatiDijasporac
@ubnt2 Ma jok brate :))) Samo ga hraknuti medju rogove. Ha ja.
ubnt2
@BogatiDijasporac Haha, u tarabe u tarabe haha.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.