Barcelona ne odustaje od Lautara, spremna ponuda koju je Inter čekao

Idu na sve ili ništa

Barcelona ne odustaje od Lautara, spremna ponuda koju je Inter čekao

E. Čaušević

Lautaro Martinez će ovog ljeta gotovo sigurno biti najveća meta Barcelone.

Katalonski klub ne krije želju da dovede Lautara iz Intera na kraju ove sezone. Argentinski napadač ima otkupnu klauzulu od 111 miliona eura, ali Barcelona zbog finansijske krize i nije u mogućnosti da za njega izdvoji toliko novca.

Barcelona je ponudila trojicu igrača za Lautara, ali je to Inter odbio. Katalonci su nudili Rakitića, Vidala i Semeda, no očito je da italijanski klub nije baš zainteresovan za navedene igrače.

La Gazzetta dello Sport piše da je Barcelona spremila novu ponudu, te da su čak spremni u sve uključiti Antoinea Griezmanna. Francuski napadač je tek prošlog ljeta stigao u Barcelonu iz Atletico Madrida, a očito je da baš nije opravdao očekivanja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Barcelona će učiniti sve kako bi Lautaro ovog ljeta stigao na Camp Nou i spremni su čak da u suprotnom smjeru pošalju Griezmanna što očito u Interu nemaju ništa protiv takvog scenarija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi