"Zlatan mi je rekao da nisam dovoljno dobar da igram za Inter, a onda je otišao kod Raiole"

Balotelli otkrio zanimljivu priču

"Zlatan mi je rekao da nisam dovoljno dobar da igram za Inter, a onda je otišao kod Raiole"

Endin Čaušević

Mario Balotelli je svojevremeno bio velika nada italijanskog fudbala, ali nije uspio ostvariti ono što se od njega očekivalo.

Balotelli je još kao tinejdžer dobio šansu u Interu kod Josea Mourinha i već tada je pokazao da se radi o zaista talentovanom igraču. Međutim, zbog svog ponašanja nikad nije uspio ostvariti sve ono što se od njega očekivalo dok je još bio igrač Intera.

On se sinoć na Instagramu u razgovoru s Fabiom Cannavarom prisjetio vremena dok je bio član Intera, te posebno činjenice da mu je konkurent u napadu bio Zlatan Ibrahimović s kojim i nije bio u najboljim odnosima kada je stigao, ali to se ubrzo promijenilo.

"Kada sam bio dječak sjećam se da mi je Zlatan rekao da nikada neću trenirati s prvim timom. Rekao mi je da nisam dovoljno dobar da igram za Inter. Ali, onda je on otišao kod Mine Raiole i rekao mu da me uzme u svoju agenciju jer sam bolji od njega", otkrio je Balotelli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trenutno je član Brescije, ali već postoje špekulacije da bi na kraju sezone mogao promijeniti tim. Što se njega tiče situacija je jasna jer je priznao da mu je želja da jednog dana zaigra za Napoli.

"BIo bih veoma sretan da zaigram za Napoli, ovo ozbiljno mislim. Moja kćerka bi bila vođa navijača jer navija za Napoli. Bila je oduševljena kada sam je odveo na San Paolo. Tamo uvijek volik kad igram i vidjet ćemo šta će biti", dodao je Super Mario.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi