Navijači Barcelone "izbezumljeni" zbog videa na semaforu pred utakmicu Lige prvaka

Čuli su se zvižduci

Navijači Barcelone "izbezumljeni" zbog videa na semaforu pred utakmicu Lige prvaka

A. Čaušević

Barcelona je u novu sezonu Lige prvaka ušla sa ubjedljivom pobjedom nad Viktorijom Plzen rezultatom 5:1.

Junak pobjede je bio ko drugi nego Robert Lewandowski koji ne prestaje da rešete protivničke mreže. Gdje je stao u Bayernu, nastavio je u Barceloni.

Naime, sjajni poljski golgeter je stigao do hat-tricka te je već nakon prvog kola istakao kandidaturu da bude najbolji elitnog takmičenja.

I dok su navijači Barcelone bili oduševljeni igrom svoje ekipe, sjajnom partijom Lewandowskog, uoči početka utakmice mnogi su se razočarali.

Naime, na velikom ekranu semafora prikazan je video zbog čega je mnogim gledateljima pao mrak na oči. Tačnije ne žele ga uopšte vidjeti.

Na snimku od nekoliko sekundi mogao se vidjeti Karim Benzema sa trofejem Lige prvaka i igrači Reala kako slave titulu prvaka Evrope.

@ikermengual._ •Hala Madrid🤌🏻 #viral #humor #parati #foryoupage #fyp #futbol #realmadrid #campnou ♬ sonido original - ikermengual._

Rivalstvo između Barcelone i Reala je možda i najveće na svijetu pa se i ne čudi zašto su mnoge pristalice Katalonaca počele da zvižde kada su vidjeli šta se pojavilo na ekranu.

Posljednjih sezona Kraljevi su daleko uspješniji od Barcelone u Ligi prvaka i to je ono što posebno boli pristalice katalonskog diva. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Blaugrana je posljednji put prvak Evrope bila 2015. godine, a od tada je doživjela niz teških poraza, pa tako prošle sezone nije uspjela proći ni grupnu fazu, da bi ih u Europa ligi ponizio Eintracht iz Franfkurta. 

S druge strane, Real je bio više nego dominantan. Kraljevi su u periodu od 2016. do 2018. osvojili tri Lige prvaka, da bi i prošle godine na iznenađenje mnogih ponovo postali najbolji u Evropi. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Je li “izbezumljeni” da se “šokirani” malo odmori?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi