Nunez fotografijom razbijesnio navijače Liverpoola - Urugvajac zagrljen sa zvijezdom Barcelone

Sprema se veliki transfer Nuneza?

Nunez fotografijom razbijesnio navijače Liverpoola - Urugvajac zagrljen sa zvijezdom Barcelone

Esmer Oštraković

Darwin Nunez je 2022. godine za 72 miliona funti stigao u ekipu Liverpoola i mnogo se očekivalo od njega, ali teško je reći da je opravdao novac koji je plaćen za njega.

Veliko iznenađnje napravio je Urugvajac jer je obrisao sve što ga veže za Anfield i Liverpool na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Nije odigrao dobru utakmicu Darwin Nunez nakon što je ušao sa klupe protiv Tottenhama, te je bio kritikovan od strane navijača Liverpoola.

Nakon toga odlučio se na brisanje svih fotografija koje ga vežu za Liverpool, a navijačima ovog kluba se to nije nimalo dopalo.

"Ako neko uradi to (obriše fotografije) to znači da želi da ide. To znači da je nezadovoljan i da je javno odlučio da to pokaže", rekao je Chris Sutton na jednom podcastu nakon poteza Nuneza.

Oglasi

Prije nego što je Nunez obrisao fotografije sa Instagrama pojavila se informacija da je Barcelona jako zainteresovana za njegovo dovođenje i da je navodno već ponuda na stolu.

Kako su prenijeli mediji iz Engleske u Barceloni Nuneza vide kao idealnu zamjenu za Roberta Lewandowskog koji sasvim sigurno neće biti još dugo dio tima sa Nou Campa.

Špekulacije su dodatno podgrijane zbog fotografije koja je objavljena, a na kojoj se nalaze upravo Nunez, te njegov saigrač iz reprezentacije, ali i igrač Barcelone Ronald Araujo.

"Moj brat" stoji u opisu fotografije.

Oglasi

Otkako je stigao u ekipu Liverpoola Nunez je odigrao 94 utakmice, te je postigao 33 gola, a to naravno nije baš dovoljno za novac koji je plaćen.

Iz Liverpoola tvrde da Nunez nije na prodaju, ali naravno niko neće u ekipi držati nezadovoljnog igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svu slavu Nunezu u Engleskoj "ukrao" je Erling Haaland koji igra fenomenalno u dresu Manchester Cityja, dok je Nunez pao u drugi plan.

Iako je pokazivao neke dobre znakove, ako pogledamo cjelovitu sliku Nunez nije uspio da ima uticaj na Liverpool kao što je Haaland ima na igru Manchester Cityja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi