Barcelona odredila cijenu za Pjanića, povezuje se s dva učesnika Lige prvaka

Već je otpisan

Barcelona odredila cijenu za Pjanića, povezuje se s dva učesnika Lige prvaka

A. Čaušević

Ako je vjerovati medijima s Apenina Miralem Pjanić je već otpisan u Barceloni i predstoji mu novi transfer nakon svega godinu na Nou Campu. 

Pjanić je u Barcelonu stigao s velikim očekivanjima, ali umjesto startera postao je posmatrač s klupe. U drugom dijelu sezone skupio je svega nekoliko nastupa, a zaborovio je kako to izgleda biti starter.

Don Balon tvrdi da se Pjanić opet povezuje s Bayernom koji je bh. reprezentativca htio dok je bio član Rome, a spominje se i navodni povratak u Milan.

Bavarci su jedan od najboljih evropskih klubova, dok su se Rossoneri vratili u Ligu prvaka nakon mnogo godina odsustva i žele opet da budu konkurentni u elitnom takmičenju.

Navodi se da Pjaniću praktično već iznad glave visi znak da je na prodaju, a Barcelona se nada ponudi od 30 miliona eura.

Tu ponudu bi Katalonci prihvatili bez previše razmišljanja, ali je teško vjerovati da će neko ponuditi traženi novac pogotovo nakon slabe sezone 31-godišnjaka.

Oglasi

Sve izvjesniji dolazak Georginio Wijnaldum i ostanak Ronalda Koemana na klupi za Pjanića bi mogli značiti da je vrijeme za pakovanje kofera.

Wijnaldum je prethodnih pet godina proveo u Liverpoolu, gdje je uspio da osvoji velike trofeje Premier lige i Lige prvaka, a s Barcelonom je dogovorio trogodišnji ugovor i stići će besplatno.

Nakon sastanak sa rukovodstvom kluba predvođenim predsjednikom Joanom Laportom, čelnici Katalonaca su odlučili da nastave saradnju sa Koemanom.

Katalonski Sport donio je danas informaciju kako je rukovodstvo izglasalo povjerenje nizozemskom stručnjaku koji će tako Barcelonu povesti i u novu sezonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koeman je Barcu vodio u 54 utakmice, dobio ih je 34, devet puta je njegov tim igrao neriješeno i doživio je 11 poraza.

Sa Barcelonom je ovaj 58-godišnji trener osvojio Kup Kralja, La Ligu su završili kao treći i ispali su od PSG-a u osmini finala Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Taman ( na žalost) Pjanićeva 8-ca ide crnom nizozemcu haveru trenerovom žutom *ovnetu od čovjeka. Pa ne bi mi bilo krivo da je Pjaniću dao PRAVU priliku da igra a ne ovako. Sretno Pjaniću NAŠ si pa gdje god otišao , puno zdravlja i sreće u životu ti želim.
20 3
Trpim
Ma načiće Šerif nešto za njega šta se sikirate toliko.
4 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi