14

Komentari (14)

Mirsad1705
Gdje god ode, samo ako bude igrao, Miralem Pjanić će bolje proći od ovog napuhanog holandskog žohara, koji je davno trebao otići iz Barse. Ako želi rezultate (kako stoji i članku), rukovodstvo Barselone mora pod hitno mijenjati trenera. Sa ovom spodobom uspjesi su "mission impossible"!
crni1000
Pjanic ostaje gdje jeste Koeman leti!
Sajaga
Povratak u Milan?
kali
Može Milan, Inter, lagani fudbal
kali
Winajldum igracina m... Gdje igrao tip prije
Malmi_Suomi
Taman ( na žalost) Pjanićeva 8-ca ide crnom nizozemcu haveru trenerovom žutom *ovnetu od čovjeka. Pa ne bi mi bilo krivo da je Pjaniću dao PRAVU priliku da igra a ne ovako. Sretno Pjaniću NAŠ si pa gdje god otišao , puno zdravlja i sreće u životu ti želim.
Trpim
Ma načiće Šerif nešto za njega šta se sikirate toliko.
Coru
Ma nas je , volim ga al ja sam skeptican po pitanju njega. Nekakav je bezvoljan. Daj boze da se probudi , Al ja mislim da on ne uziva vise igrajuc lopte. ( još mu sad propo san djecacki nema barca nema mesi )Nego nako poslovno. Taktički samo za lovu. Možda????? U Lyonu da bi bio onaj prije par godina al tesko.
Tz_Niko75
E pa sad pretjerujete. Ne moze u Barci da igra a u Bayernu moze.
Tz_Niko75
Ko ce ga znat sta je, ali nije Pjana za Bayerna
8la6o.M
Da moze igrao bi Jednostavno, pjanic nije tip igraca za barcelonin sustav Daj ljudi shvatite vec jednom Pjanic je odlican veznjak al ne za barcu
Tz_Niko75
Pa onda nije odlican, jer bi igro u Barci
Nije.bitno
Milan moze, u Bayern nemoj za zivu glavu. Opet bi bio klupa
delboy11
Bravo,nije on za Bayerna..moze igrat samo kup utakmice...Neka Bayern uzme ovog iz Lyona a Pjanke nek ide u.Lyon ili Milan
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.