Na spisku želja svih predsjedničkih kandidata Barcelone nalazi se isti fudbaler

Žele ga vratiti kući

Na spisku želja svih predsjedničkih kandidata Barcelone nalazi se isti fudbaler

E. Čaušević

Barcelona je prije nekoliko sedmica ostala bez predsjednika nakon što je Josep Maria Bartomeu podnio ostavku.

Bartomeu je dugo vremena bio na udaru kritika zbog lošeg rada i konačno je odlučio da napusti klub zajedno s ostalim članovima uprave. Katalonci će početkom naredne godine dobiti novog predsjednika, a izbori su već u pripremi.

Već se zna ko će biti kandidati za novog predsjednika, a sigurno da je tu najzvučnije ime Joan Laporta koji je s dosta uspjeha već vodio klub s te pozicije.

No, ono što je zanimljivo jeste da su svi kandidati obećali do sada jednu istu stvar što se tiče pojačanja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, kako pišu katalonski mediji na spisku želja svih predsjedničkih kandidata nalazi se Dani Olmo kojeg očito žele da vrate u klub u kojem je ponikao. Tako je Olmo postao jedan od glavnih prioriteta za Barcelonu što se tiče transfera.

Pored njega konstantno se spominje i Memphis Depay, ali treba sačekati da Barcelona dobije predsjednika nakon čega će planovi za nova pojačanja biti dosta jasniji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti