"Samo da mi je upoznati nekog ko ne bi volio igrati u Barceloni"

Depay ponovo o transferu

"Samo da mi je upoznati nekog ko ne bi volio igrati u Barceloni"

E. Čaušević

Memphis Depay je ljetos bio veoma blizu odlaska iz Lyona jer je za njega veliki interes pokazala Barcelona.

Katalonski klub je želio dovesti Nizozemca u svoje redove, ali na kraju nisu imali dovoljno novca da to ostvare. Međutim, španski mediji tvrde da će Barca već u januaru ponovo krenuti po Depayja jer je jasno da im hitno treba još jedan napadač.

Depay je ljetos izjavio da nema ništa protiv odlaska u Barcelonu, ali je ipak bio primoran da ostane u Lyonu. Nedavno je otkrio da nije zadovoljan situacijom u francuskom klubu i da želi da ide u neki klub koji će se boriti za trofeje.

Njegov ugovor ističe na kraju sezone, ali Lyon je zainteresovan da ga proda u januaru kako bi izbjegli mogućnost da na ljeto ode besplatno. Depay je i sinoć govorio o Barceloni i jasno je da želi da ide u ovaj klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne znam ništa o Barceloni jer prelazni rok još uvijek nije počeo. Dajem svoj maksimum u Lyonu i tako že uvijek biti. Barcelona? Samo da mi je upoznati nekog ko ne bi volio tamo igrati. To je jedan od najboljih klubova na svijetu i svi imaju želju da tamo zaigraju, ali ne zamaram se s tim previše", rekao je Depay.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Ja. Ne bih volio igrati niti za Real Madrid, niti za Barcu, radije bih otišao u 3. ligu Engleske nego u te klubove. Nekako neću da budem pljuvan svaki dan od desetogodišnjaka...
2 2
svasta
Ja nebi volio ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi