Barcelona počela pripreme, novinari se iznenadili kada su vidjeli koji igrač je stigao na ljekarske

Njega nisu očekivali

Barcelona počela pripreme, novinari se iznenadili kada su vidjeli koji igrač je stigao na ljekarske

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone jutros su zvanično počeli pripreme za novu sezonu.

Igrači katalonskog kluba počeli su se okupljati u trening centru gdje će prvo odraditi ljekarske preglede, a tek večeras je na rasporedu prvi trening u sklopu početka priprema.

Španski mediji okupili su se ispred trening centra Barcelone kako bi isplatili početak priprema.

Prvi igrač koji je stigao bio je Francisco Trincao koji se vratio u Barcelonu nakon posudbe u Wolverhamptonu. Nakon njega stigao je Ansu Fati, a potom su došli Pedri, Ter Stegen, Arnau Tenas, Nico, Collado i Sergi Roberto.

Međutim, prisutni novinari bili su iznenađeni kada su vidjeli da je i Riqui Puig došao na ljekarski pregled jer je on na listi igrača koje je Xavi već otpisao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Puig nije imao obavezu da se pojavi jutros, ali je sve iznenadio svojim neočekivanim dolaskom. Na listi otpisanih su još Neto, Mingueza, Umtiti, Lenglet i Wague, te se oni još uvijek nisu pojavili i čini se da to neće ni uraditi.

Također, uskoro se očekuju dolasci i ostalih prvotimaca, a među njima će biti i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi