Barcelona potvrdila: Arthur novi igrač Juventusa!

Sve je gotovo

Barcelona potvrdila: Arthur novi igrač Juventusa! · Zvanično

E. Škorić

Kako se i najavljivalo, Arthur Melo karijeru nastavlja u italijanskom prvaku.

Brazilski reprezentativac odbijao je ranije da napusti Barcelonu, na kraju je pristao na uslove Stare dame i u Torino odlazi u zamjenu za Miralema Pjanića.

Barcelona u svom tekstu navodi kako je igrač prešao u Juventus za 72 miliona eura uz 10 miliona eura u bonusima. No, svima je jasno da je tih 72 miliona zapravo dobila u bh. reprezentativcu.

"Igrač ostaje u FC Barceloni do završetka službenih natjecanja za kraj sezone 2019./20", navela je Barcelona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Arthur je u klub stigao u ljeto 2018. godine iz Porto Alegrea, a do sada je u dresu Katalonaca odigrao 72 utakmice, te je postigao četiri gola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi