Quique Setien neće trenirati Miralema Pjanića, umjesto njega ekipu preuzima klupska legenda?

Očekuju se promjene do početka nove sezone

Quique Setien neće trenirati Miralema Pjanića, umjesto njega ekipu preuzima klupska legenda?

Edmir Škorić

I dok će Miralem Pjanić sljedeće sezone biti na Nou Campu, tamo po svim prilikama neće biti trenera Quiquea Setiena.

Rezultati i nastupi Barcelone u posljednje vrijeme nisu dovoljno dobri, pa je navodno klub već odlučio da Setien neće biti trener u narednoj sezoni.

Kako javlja Goal, Barcelona je spremna otpustiti Setiena, a jedino što bi moglo da se desi da on ostane je neko radikalno poboljšanje i osvajanje i Lige prvaka i La Lige.

Setien je tek u januaru stigao kao zamjena za Ernesta Valverdea, ali izgubio je kontrolu nad svlačionicom Barcelone, a klupska uprava sve je nezadovoljnija načinom na koji Barcelona igra.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodi se da Setienu neće biti dovoljno da se spasi ni eventualno osvajanje La Lige i da je bijes igrača toliki da bivši trener Betisa neće preživjeti do početka nove sezone.

Setien nikada nije bio prvi izbor nakon otpuštanja Valverdea, a ni Ronald Koeman ni Xavi Hernandez nisu bili spremni da u datom trenutku preuzmu ekipu Barcelone. Sada se upravo Xavi smatra da bi mogao naslijediti Setiena, a i sam bivši veznjak je danas izjavio da bi bio jako sretan da trenira svoj nekadašnji tim.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehaga
Nek ih Messi trenira,svakako je on glavni,on se pita za sve,,hahahaha
3 2
barcaforever
Prvo Bartomeu, pa tek onda ostali, zadnjih 5 godina nisu doveli igrača kako treba i mijenjati stil igre, već svi znaju kako igrati protiv Barcelone naprotiv jako dosadno igraju i kad dadnu gol kao da je za finala, Messi kad ode biće totalni raspad...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti