Barcelona protiv Espanyola i Juventusa bez Rakitića?
EPA

Hrvat se povrijedio

Barcelona protiv Espanyola i Juventusa bez Rakitića?

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić mogao bi van stroja biti i više nego što se očekivalo. 

Rakitić je na utakmici protiv Kosova zadobio povredu zbog koje nije otputovao sa reprezentacijom u Tursku, a premda se mislilo kako će se vratiti na teren kroz nekoliko dana, stvari su ozbiljnije. 

Kako prenosi Mundo Deportivo, Rakitić bi mogao izostati sa terena i više nego što se očekivalo, te da bi to značilo da neće biti Barceloni na raspolaganju u predstojeće dvije utakmice. Tačnije, Rakitić bi mogao propustiti gradski derbi protiv Espanyola, te meč Lige prvaka protiv Juventusa. 

Ukoliko se obistine pisanja Mundo Deportiva, to bi svakako bio udarac za Barcelonu, no u svom timu Valverede svakako ima igrače koji mogu popuniti vezni red. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Rakitić je zbog povrede protiv Kosova igru napustio u 55. minuti kada ga je zamijenio Andrej Kramarić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi