13

Komentari (13)

Mirsad1705
Ne shvatam kako neko nakon takve čiste pobjede u kojoj je igrao i postojao samo jedan klub, KAKO IMATE OBRAZA DA SE JAVITE, KAKO IMATE STOMAK DA NEŠTO VI KOMENTARIŠETE, KAD JE real NESTAO SA TERENA JOŠ U PRVOM POLUVREMENU! To mogu samo žene i oni koji nemaju pojma o fudbalu, koji nikada nisu i neće, uživati u fudbalskoj ljepoti, u lucidnim potezima koji fudbal čine najvažnijom sporednom stvari na svijetu. To su "navijači" ili da kažem "navijačice" Reala, što je bliže istini.
Adnan..
Ovaj trofej nebitan samo kada ga real ne osvoji .lp
axel42
Barca uzima nekakve mikimaus kupove a Real lige šampiona!! Barcini navijači doživili minutu slave i svršavaju na ovako nebitan kup!
user1618268465
Nije li Real napravio paradu kada su osvojili ovaj kup? ??? idi kući daždevnjaku ?
barcaforever
Pa nebitan je uvijek kad Real izgubi, to je završena priča, treba čestitati na pobjedi, zasluženo su osvojili...
axel42
Ma čestitam ja njima. Nisam simpatizer ni jednih ni drugih nego mi smiješno kako ovi Barcini miševi odjednom izlaze iz svojih rupa i ko fol nešto provociraju!! Pokrite se po ušima, Real je za vas institucija, zato slavite ovoliko ovaj nekakav toliko nebitan kup.
barcaforever
Pa šta ako je institucija, kakve to veze ima, ja ne provociram, samo kažemo realno niti vrijeđam koga, utakmica je bila koliko toliko korektna i zasluženo su pobijedili bolji, kup je svakako bitan kako god ti imaš mišljenje, poz.
PapaK
Jesi li gledao izjave prije utakmice? Jesi li vidio reakciju Pinokija Luke nakon izmjene? Frustracije ga obisle. La Liga je Barcina a LP mogu samo sanjati. Treba nekad biti fer navijac a ne vazda nadmeni Realov seljober i priznati da je neko bio bolji.
PapaK
Jos pored toga izjavi lik koji kao ne simpatizira Real Madrid da su institucija za Barcelonu. Takva su institucija da su Barceloni morali ukrasti/oteti Di Stefana kako bi mogli pobijediti nesto. Smrad od kluba. Kad im ode krimoe Perez, bice *****e.
YouTalkinToMe
@axel42 Barcini miševi ako su izašli barem imaju razlog,
a ne znam što ti izađeš iz rupe kad god je o barsi objava, idi živ bio prati malo svoj gej-klub bayern minćen, provjeri sta je sa noerom jel se nabio na stap dok je skijao i jeli bio u obučen u duginim bojama.
Mirsad1705
Nema nešto ovih navijača Reala, ušutili su se, a bili su tako glasni! Šta je? Izostala sudijska podrška?????!!!!! BARSA, BARSA, BARSA - BARSELONA JE ZA REAL CARSKI KLUB!
ubnt2
Tako jee legendo Mirso.Viscaaa
FahroKonjHodzic
ovog rejala bi pobijedili i klubovi razine igmana, krupe, celka, sarajva, posusja, leotara i ostali amateri
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.