5

Komentari (5)

Ecosport
Članak pun pravopisnih i štamparskih grešaka. Sramota. Ugovor sa Nike će biti uskoro potpisan, pa će Barça razočarati pretencioznog dnovinara koji je ovo kucao.
ubnt
Hahahaahahshahahahaha, koja sprdacina i yebacina od kluba. Pravda je spora ali dostizna. Zbog sistematske kradje sa Negreirom sve dolazi na naplatu. Kriminalci.
ubnt
Tipicni primjer navijaca sirotinje. Seljacina, krkan, cobanin sa osjecajem manje vrijednosti. Negreira je dokazan ali da nebi sirotinja jos vise potonula preslo se preko toga. Postoje uplate i to niko ne moze osporiti. Seljacino.
Ecosport
Yebo ti Negreira majku da ti yebo! Zašto se sada ne naguze vnago madridska da se izvinu Barci što su neopravdano digli buku oko Negreire, jer je sud odbacio sve optužbe. Yebem vam majku u usta, isti ste cionisti, sve vam prolazi, sve krađe i namještanja, da Bog da pocrkali svi!
Cubarsi
pridružujem se željama, sne najgore madridistima amin yarrabi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.