Barcelona se sprema za "ludi" septembar

Katalonci se nadaju da kikseva više neće biti

Barcelona se sprema za "ludi" septembar

Reprezentativna pauza još uvijek traje, a njen kraj će označiti početak izuzetno napornog perioda za Barcelonu.

Naime, ekipa koju sa klupe predvodi Ernesto Valverde će u periodu od tri sedmice odigrati sedam teških mečeva, a sve počinje subotnjim okršajem sa Valencijom na Nou Campu.

Svi se na Nou Campu nadaju da će Lionel Messi, Luis Suarez i Junior Firpo, koji se oporavljaju od povreda, što prije biti na raspolaganju treneru Valverdeu kako Barca ne bi u narednom periodu prosipala prijeko potrebne bodove.

Poraz od Athletic Bilbaa i remi sa Osasunom su ostavili Barcelonu pet bodova daleko od vrha tabele laLige, tako da Katalonci sebi ne mogu dopustiti dodatni gubitak bodova u semptembru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon Valencije u subotu, Barcelona gostuje Granadi, potom dočekuje Villarreal, gostuje Getafeu i igra protiv uvijek neugodne i dobre Seville prije kraja ovog mjeseca.

Jako blizu su i dueli Lige prvaka protiv Bourssije Dortmund i Intera na Nou Campu. Milioneri u Barcelonu stižu 17. septembra dok je duel sa Interom na rasporedu 2. oktobra.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi