Nije se naigrao u Barceloni, ali je sinoć Miralem Pjanić svima pokazao kakav je gospodin

Oglasio se na Instagramu

Nije se naigrao u Barceloni, ali je sinoć Miralem Pjanić svima pokazao kakav je gospodin

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć osvojila titulu prvaka Španije nakon što je u gradskom derbiju kao gost pobijedila Espanyol sa 4:2. Nakon utakmice na društvenim mrežama oglasio se i Miralem Pjanić koji se u katalonskom klubu nije baš proslavio, ali je gospodskim potezom sve oduševio.

Pjanić je u Barcelonu stigao kao veliko pojačanje na ljeto 2020. godine, ail se bh. reprezentativac u katalonskom klubu nije naigrao. Kod Ronalda Koemana nije imao prostora za igru, a to se nije promijenilo ni dolaskom Xavija Hernandeza.

Bh. reprezentativac je ljetos prošao pripreme s Barcelonom i činilo se da će ostati u katalonskom klubu ove sezone jer je Xavi poručio da računa na njega, ali kada je shvatio da se neće previše naigrati Pjanić je spakovao kofere i napustio klub.

Pjanić je iznenadio mnoge odlaskom u Ujedinjene Arapske Emirate gdje nastupa za Al Sharjah, ali očito je da pomno prati mečeve svog dojučerašnjeg kluba.

Bh. veznjak je pratio sinoćnju utakmicu Espanyola i Barcelone koju je klub s Camp Noua dobio sa 4:2 čime je i matematički osigurao titulu prvaka Španije nakon četiri godine čekanja.

Pjanić se oglasio odmah nakon utakmice i to u komentaru objave Barcelone na Instagramu, te je oduševio navijače katalonskog kluba svojim potezom.

Oglasi

Iako se u Barci najmanje naigrao od svih klubova u svojoj karijeri Pjanić je pokazao da mu je pored svega i on ostao u lijepom sjećanju, te je dokazao ponovo kakav je gospodin.

Pjanić je ostavio komentar ispod Barcelonine objave, te je čestitao bivšim saigračima na osvajanju titule prvaka Španije.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iskusni 33-godišnjak je u dresu Barcelone odigrao tek 19 utakmica i nije uspio da se upiše u listu strijelaca.

U Al Sharjahu bh. reprezentativac je od dolaska iz Barcelone uspio da odigra 21 utakmicu, dao je četiri gola i upisao pet asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zfc
Gospodin se ne radja, gospodin se postaje komentarom na Instagramu. ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi