Stanje u Barceloni nije dobro, ali sastavljena je lista od četiri imena koja nisu na prodaju!
Barcelona, iako u lošoj finansijskoj situaciji, neke igrače neće prodavati.

Za njih su izlazna vrata zatvorena

Stanje u Barceloni nije dobro, ali sastavljena je lista od četiri imena koja nisu na prodaju!

Eldar Ganibegović

Barcelona je već godinama u lošoj situaciji kada su finansije, a često i rezultati u pitanju. Ipak, ni u takvoj situaciji klub se na ljeto neće odricati nekih igrača.

Odlazak Lea Messija iz Barcelone najbolji je bio dokaz koliko je Barcelona u finansijskoj krizi. Nisu tada svojoj legendi mogli produžiti ugovor, odnosno registrovati je, te je otišla u PSG.

I u takvoj krizi dovođeni su neki igrači za velike cifre. Naprimjer, tu su Lewandowski i Raphinha, pa nakon njihovih dolazaka Barcelona ima još više problema.

Četiri igrača neće napustiti Barcelonu

Iako je Barcelona osuđena da neke igrače proda, sastavljena je kratka lista onih koji predstojećeg ljeta ni pod razno neće napustiti klub.

Prema radiju Katalonija, čelnici Barxelone su odlučni da po svaku cijenu zadrže Ronalda Arauja, Pedrija, Gavija i Laminea Yamala.

Posljednjih sezona Araujo, Pedri, Gavi i Yamal dokazali su se u dresu Barcelone. Tenutno, osim Gavija (koji je već duže vrijeme povrijeđen), ostala tri fudbalera su ključna u timu koji predvodi Xavi Hernandez. 

Oglasi

Ronald Araujo, urugvajski stoper kojeg želi Bayern, upisao je 25 nastupa za Barcelonu ove sezone u svim takmičenjima i postigao jedan gol. Južnoamerikanac je bio jedan od Xavijevih ključnih igrača u prvoj polovini ove sezone.

Pedri, koji je imao nekoliko problema s povredama tokom ove sezone, upisao je 19 nastupa za Katalonce ove sezone, postigavši ​​dva gola i podijelivši tri asistencije.

Gavi, koji se trenutno oporavlja od teške povrede, odigrao je 15 utakmica za Barcelonu ove sezone, postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Lamine Yamal, koji je proizvod La Masije, ove sezone je odigrao 32 utakmice za Katalonce, postigao tri gola i upisao pet asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardijan
Juce napisaste da hoce da prodaju Arauha a sada mu izlazna vrata zakljucana.Iznenadne promjene ili sta vec?
0 0
Ham0
Pa ni nece ih niko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi