Barcelona u završnoj fazi dovođenja Vitaoa iz Palmeirasa
Pored Barcelone nekoliko klubova je bilo zainteresovano za njegove usluge

Igrač je sa svojim predstavnicim u Barceloni

Barcelona u završnoj fazi dovođenja Vitaoa iz Palmeirasa

S. Pašalić

Barcelona je na korak od dovođenja novog pojačanja.

Radi se o igraču Palmeirasa Vitaou koji igra na poziciji stopera, igrač i njegovi predstavnici su trenutno u Barceloni kako bi završili posao dovođenja ovog 19-godišnjaka u klub.

Vitao bi trebao potpisati za Barcelonu nakon čega bi se odmah trebao pridružiti B timu katalonskog kluba ili bi mogao biti posuđen nekom drugom klubu da bi stekao iskustvo za igranje u prvom timu Barcelone.

Za sada on neće igrati za prvu ekipu s obzirom da Ernesto Valverde već ima dovoljno igrača na toj poziciji pa je za Vitaoa bolja opcija da igra u B timu ili u nekom drugom klubu neko vrijeme.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vitao je kapiten brazilske reprezentacije do 20 godina, a osim Barcelone za njgove usllluge su još bili zainteresovani Bayer Leverkusen, Lille i Watford.

Još se ne zna vrijednost transfera, ali je Palmeiras tražio 8 miliona eura za Vitaoa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi