Barcelona uništila jedinu nadu Baleu da ovog ljeta napusti Real Madrid

Ostaje na Bernabeu

Barcelona uništila jedinu nadu Baleu da ovog ljeta napusti Real Madrid

Endin Čaušević

Gareth Bale će prema svemu sudeći ostati u Real Madridu iako je bilo gotovo sigurno da napušta klub.

Bale je propustio dio priprema jer je pregovarao s kineskim klubovima, ali na kraju od odlaska na daleki istok nije bilo ništa. Iako je Zinedine Zidane nekoliko puta rekao da ne računa na njega Bale je i pored toga ostao u Realu.

Prethodnih sedmica se špekulisalo da je za njega jedina mogućnost da pređe u Bayern koji se raspitivao za Velšanina. Bavarci su bili jedini koji su pokazali neki veći interes za Balea, ali sada je jasno da ni od odlaska u Minhen nema ništa.

Katalonski Sport objavio je jutros da je Barcelona zadala veliki udarac Baleu i Realu jer su im pokvarili njegov transfer u Bayern. Naime, Barca je dogovorila s minhenskim klubom posudbu Philippea Coutinha, a njemački prvak odmah se povukao iz pregovora za Balea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očito je Bayern bio jedini izlaz za Balea ovog ljeta, ali je Barcelona pokvarila sve planove. Tako će Velšanin najvjerovatnije ostati u klubu, a da li će Zidane računati na njega ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi