Eden Hazard se povrijedio pred početak sezone!

Propušta meč u Vigu

Eden Hazard se povrijedio pred početak sezone!

Edmir Škorić

Eden Hazard sutra je trebao da ima zvaničan debi u dresu Real Madrida, ali to se očigledno neće dogoditi.

Real gostuje u Vigu kod Celte u prvom kolu nove sezone španske La Lige, a najskuplje pojačanje madridskog kluba (110 miliona eura, op.a) neće biti na raspolaganju Zinedineu Zidaneu.

Naime, Belgijanac se povrijedio na današnjem treningu Reala i prema medicinskom osoblju radi se o povredi lijevog bedra, zbog čega bi ofanzivni nogometaš trebao propustiti, u najbolje slučaju, duel u Vigu.

Osim njega, Zidane ne može da računa ni na Marca Asensia, Mendyja i Rodryga, ali Hazard je svakako najveći hendikep Kraljeva uoči otvorenja nove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane se tako našao na mukama, mada će imati na raspolaganju "otpisane "igrače poput Garetha Balea ili Jamesa Rodrigueza, a nije isključen ni debi napadača Luke Jovića, mada se vjeruje da će Karim Benzema igrati na poziciji centralnog napadača od prve minute.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Ovo je nakon Mesija najbolji i najkorisniji igrac, e sad kako ce se uklopiti u realu to je vec druga prica ali mislim da nece imati problema sa tim.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi