Hiljade nasmijanih i jedno namršteno lice na Camp Nouu: Pjanić još jednom bio samo nijemi posmatrač

Novi trijumf Barcelone

Hiljade nasmijanih i jedno namršteno lice na Camp Nouu: Pjanić još jednom bio samo nijemi posmatrač

Eldar Ganibegović

Barcelona je u trećem kolu Primere s 4:0 savladala Valladolid.

Prvu veliku priliku Barcelona je imala u 13. minuti kada Lewandowski glavom pogađa stativu, a onda ne uspijeva ubaciti loptu u mrežu klizećim startom.

Drugi okvir gola igrači Barcelone pogađaju u 22. minuti. Ousmane Dembele je ispalio projektil koji je odsjeo na prečki gostujućeg gola.

Ipak, spasa za Valladolid dvije minute kasnije nije bilo. Lewandowski je ispratio sjajan centaršut Raphinhe i pogodio za 1:0. Gol pogledajte klikom OVDJE

Oglasi

Dvije minute prije odlaska na odmor, Ousmane Dembele u ulozi asistenta, a Pedri duplira vodstvo. OVDJE pogledajte taj gol. 

Sve je i definitivno bilo završeno u 65. minuti. Robert Lewandowski je petom postigao gol. Magija na prvi pogled, ali da li je to stvarno tako htio, pitanje je. Pogledajte OVDJE i procijenite sami. 

Lewandowski je imao veliku priliku da postigne hat-trick. U drugoj minuti sudijske nadoknade njegov šut brani Masip, od prečke se lopta odbija pravu na nogu Roberta koji pogađa za konačnih 4:0. 

Ono što nas najviše brine jeste Miralem Pjanić koji ni u trećem kolu opet nije dobio ni minut i meč je odgledao s klupe za rezervne igrače.

Posebno je za oko zapala slika iz 61. minute. Frenkie de Jong i Xavi u zagrljaju dok trener Barcelone Holanđaninu daje posljednje upute pred ulazak na teren, a Miralem Pjanić namršten sjedi na klupi i gleda u drugom smjeru.

Opis nije dostupan.

Barcelona je trenutno sa sedam poena druga, dok je Valladolid s jednim na 19. mjestu. U narednom kolu Barcelona gostuje kod Seville, dok će Valladolid ugostiti Almeriju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 3. kolo:

Barcelona - Valladolid 4:0 (Lewandowski 24', 65', Pedri 43', Roberto 90+2')

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Nas čupo, kurrac mu upo.
4 9
Fino alla Fine
Prestanite pisati o barci, nisu bitni ni oni ni ostatak lige!
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi