Lewa je baš ono što je falilo Barci, 24 minuta mu je bilo potrebno da to opet pokaže

Novi gol

Lewa je baš ono što je falilo Barci, 24 minuta mu je bilo potrebno da to opet pokaže

Eldar Ganibegović

Barcelona u ovim momentima igra susret trećeg kola Primere protiv Valladolida.

Nepune 24 minute igre trebale su domaćoj ekipi da stigne do vodstva od 1:0.

Strijelac je bio poljski napadač Robert Lewandowski na asistenciju Raphinhe. Brazilac je ubacio, a Poljak je sjajnom kretnjom sve ispratio i ponovo pokazao da je on ono što je falilo Barceloni prošle sezone - pravi golgeter.

Gol pogledajte klikom OVDJE

Mogao je Robert Lewandowski do gola i u 13. minuti, ali glavom je pogodio stativu, pa zakasnio da ubaci loptu u mrežu nogom. 

Okvir gola je u 22. minuti pogodio i Ousmane Dembele, a on je uzdrmao prečku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Xavi Hernandez ponovo je razočarao bh. sportsku javnost ostavivši Miralema Pjanića na klupi i u ovoj utakmici:

Ter Stegen, Araujo, Koundé, Eric García, Balde, Busquets, Gavi, Pedri, Raphinha, Dembele i Lewandowski.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...evo sad sam se ja cuo sa Xavijem,kaze ne bi se nikad javio u sred tekme da je neko drugi...izvinio se cijeloj BH sportskoj javnosti sto ne ubacuje Pjanica,ali kaze ne smije dok mu se kosa skroz ne primi,cim mu naraste da moze repic svezat,ubacit ce ga u prvu postavu,zakleo se nanom mrtvom...pozdravio je sve navijace u BiH,a posebno @Klicko -a...kaze ovo mu je najdrazi sportski portal...
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi