Xavi organizovao zajedničku večeru, a jedan igrač odlučio sve to da plati

Imao je više razloga za to

Xavi organizovao zajedničku večeru, a jedan igrač odlučio sve to da plati

E. Čaušević

Xavi Hernandez sinoć je organizovao zajedničku večeru za fudbalere Barcelone i svoj stručni štab.

Fudbaleri Barcelone okupili su se sinoć u jednom restoranu u ovom gradu, a mediji su ubrzo nakon toga objavili da je upravo Xavi bio taj koji je odlučio da organizuje zajedničku večeru.

Na večeri su bili svi igrači Barcelone, ali i članovi stručnog štaba i Xavijev cilj je da dodatno ojača atmosferu u ekipi pred utakmicu protiv Bayerna koja se igra naredne sedmice.

Barceloni u Minhenu treba pobjeda kako bi osigurala plasman u nokaut fazu Lige prvaka, a u slučaju remija ili poraza onda bi mogli završiti kao treći ukoliko Benfica na svom terenu pobijedi Dynamo Kijev.

Xavi želi da atmosfera u ekipi bude što bolja i zbog toga je organizovao večeru, a igrači su počeli pristizati oko 20 sati, te su restoran napustili tek oko 23 sata.

Prvi koji je stigao u restoran bio je Pedri, a Mundo Deportivo je objavio da je upravo ovaj mladi fudbaler odlučio da plati cijeli račun ove večere kako bi počastio svoje saigrače i trenere nakon što je izabran za najboljeg mladog igrača svijeta.

Također, Pedri je odlučio da počasti saigrače jer je nedavno produžio ugovor s Barcelonom, te je svojim potezom oduševio prisutne.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo je objavio i da je Ousmane Dembele nastavio sa svojim neozbiljnim ponašanjem jer je ponovo kasnio i to čak sat vremena, te će biti zanimljivo vidjeti koji sada razlog je dao za svoje kašnjenje.

Xavi je zbog sinoćnje večere odlučio da pomjeri današnji trening jer su igrači trebali da treniraju od 11 sati, ali je na kraju trening zakazan za 18 sati kako bi večera i druženje sinoć što duže trajali.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi